• Eiwit85i

EIWIT 85 I

Je wilt als sporter slank blijven, meer spieropbouw en strakkere spieren kweken? Zorg er dan voor dat je voldoende eiwitten binnenkrijgt. Eiwitten zijn belangrijke voedingsstoffen die je lichaam elke dag nodig heeft. Wanneer je voeding onvoldoende eiwitten bevat, begint je lichaam spieren af te breken om deze in energie om te zetten. Als je zeer regelmatig sport heb je zelfs méér eiwitten dan normaal nodig. Fitshape Eiwit 85 i is een zeer hoogwaardig product door de combinatie van verschillende soorten eiwit: melkeiwitten, wei-eiwitten en ei-eiwit

Product Description

Je wilt als sporter slank blijven, meer spieropbouw en strakkere spieren kweken? Zorg er dan voor dat je voldoende eiwitten binnenkrijgt. Eiwitten zijn belangrijke voedingsstoffen die je lichaam elke dag nodig heeft. Wanneer je voeding onvoldoende eiwitten bevat, begint je lichaam spieren af te breken om deze in energie om te zetten. Als je zeer regelmatig sport heb je zelfs méér eiwitten dan normaal nodig.

Eiwit 85 i is een combinatie van hoogwaardige eiwitten, vezels, koolhydraten, aminozuren, vitaminen en mineralen. De samenstelling is speciaal ontwikkeld voor sporters. Door dagelijks gebruik van de Eiwitten¹ kan je doelgericht bijdragen aan de groei van spiermassa¹. Calcium², Vitamine B1³ en Vitamine C⁴ in Eiwit 85 i spelen daarnaast een rol bij het behoud van sterke spieren2, ondersteunen het energie niveau³ en helpen het immuunsysteem⁴. Hierdoor is Eiwit 85 i een uitstekende dagelijkse ondersteuning voor sporters.

Onvoldoende eiwitten beperken je vermogen om spieren te ontwikkelen, volledig van een training te herstellen en je spieren te behouden tijdens het trainen. Dus, als jouw doel is om meer spieren op te bouwen, sterker te worden en als je je percentage lichaamsvet wilt verlagen, heb je absoluut extra eiwitten uit eersteklas bronnen nodig.

Eiwit 85 i is licht verteerbaar, past in een cholesterolarm dieet en is een perfecte dagelijkse ondersteuning voor sporters die snel spiermassa willen opbouwen!

√ Draagt bij aan de groei van spiermassa
√ Speelt een rol bij het behouden van sterke spieren
√ Ondersteunt het energieniveau
√ Helpt het immuunsysteem

Ingredienten

Calcium caseïnaat, wei-eiwitconcentraat, ei-eiwit, fructo-oligosachariden, isomaltulose, fructose, vanille smaakstof, , xanthaangom (verdikkingsmiddel), vitaminen: L-ascorbinezuur, Dl-alfa-tocoferylacetaat, nicotinamide, Calcium-D-pantothenaat, Pyridoxine hydrochloride, Thiaminemononitraat, Riboflavine, Foliumzuur, D-biotine. Sacharine (zoetstof), Cyclamaat (zoetstof).

Product informatie per dagdosering (2 x 50 = 100 gram)

Energie 367 kCal 1536kj
Eiwitten 81,9 g
Vetten 1,5 g
Koolhydraten 5,5 g
Voedingsvezels 1,7 g


Vitaminen                                         %RI

Vitamine B1 0,36 mg 33
Vitamine B2 0,46 mg 33
Niacine 5,28 mg 33
Panthoteenzuur 1,98 mg 33
Vitamine B6 0,46 mg 33
Biotine 16,5 μg 33
Foliumzuur 66    μg 33
Vitamine B12 1,25 μg 50
Vitamine C 26 mg 33
Vitamine E 3,96 mg TE 33

Mineralen                                          %RI

Calcium 1000 mg 125

Aminozuurprofiel per 100 gram eiwit   %

L- Alanine 3,5
L- Arginine 3,6
L- Asparaginezuur 7,9
L- Cysteїne 0,8
L- Glutaminezuur 21,3
L- Glycine 1,9
L- Histidine 2,9
L- Isoleucine ** * 5,2
L- Leucine ** * 9,8
L- Lysine * 8,6
L- Methionine * 2,9
L- Phenylalanine
*
5,0
L- Proline 9,1
L- Serine 5,8
L- Threonine
*
4,7
L- Tryptofaan * 1,5
L- Tyrosine 5,2
L- Valine ** * 6,6

* Essentiële aminozuren ** Vertakte aminozuren (BCAA)

Gebruik/ Dosering

Gebruik 1 shake na de training en 1 shake 1 uur voor het slapen gaan. Los hiervoor 5 maatschepjes (circa 50 gram) Eiwit 85 i op in een glas/shakebeker melk of water. Stevig roeren/schudden en klaar. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Fitshape Eiwit 85 i is verkrijgbaar in verpakkingen van 400 en 750 gram.

Waar te Koop

Loading

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “EIWIT 85 I”