• Endurance-Drink

ENDURANCE DRINK

Dit product heette voorheen: Maximum Energy Drink. Tijdens het sporten verlies je niet alleen vocht, maar ook koolhydraten (energiebron voor het lichaam) en mineralen. Een vochtverlies van ongeveer 2% van je lichaamsgewicht kan je prestatie al doen dalen met wel liefst 20%! Je kunt dit het beste tegengaan met het drinken van een energiedrank (voor een snelle opname) tijdens het sporten. Fitshape Endurance Drink is een speciale op koolhydraten gebaseerde sportdrank

Product Description

Tijdens het sporten verlies je niet alleen vocht, maar ook koolhydraten (energiebron voor het lichaam) en mineralen. Een vochtverlies van ongeveer 2% van je lichaamsgewicht kan je prestatie al doen dalen met wel liefst 20%! Je kunt dit het beste tegengaan met het drinken van een energiedrank (voor een snelle opname) tijdens het sporten. Fitshape Endurance Drink is een speciale op koolhydraten gebaseerde sportdrank.

Waarom het zinvol is om tijdens langdurende sportactiviteiten niet alleen water maar ook koolhydraten te gebruiken? Welnu, je genereert daarmee energie en je zorgt ervoor dat de glycogeenreserves gespaard worden.

Fitshape Endurance Drink is een heldere drank zonder kleur, smaak en zoetstoffen. Het heeft een frisse, neutrale smaak en is als koolhydraatbron bijzonder geschikt om glycogeenreserves op te bouwen. Door de mix van dextrose, maltodextrine en Palatinose® ontstaat er na menging met water een koolhydraat-electrolytoplossing1, een carbo drank die -tijdens langdurige uithoudingsinspanningen- bijdraagt tot de instandhouding van prestaties1. Ook vergroot het de opname water1 tijdens lichamelijke inspanningen. Fitshape Energy Drink is maagvriendelijk en is een prima ondersteuning voor duur en teamsporters. Endurance Drink bevat dé ingrediënten die je lichaam nodig heeft om je vochtbalans, koolhydraat voorraad en mineralen op peil te houden!

√ Helpt om goede uithoudingsprestaties te behouden
√ Vergroot de opname van vocht
√  Neem je Endurance Drink met een Fitshape Bidon!

Ingredienten

Maltodextrine, dextrose, Isomaltulose, natrium chloride.

Productinformatie
Voedingswaarden
Per dag (100 gram) Per serving (50 gram)
Energie 373,0 kCal/  1561,67 kJ 186,5 kCal/780,83 kJ
Koolhydraten 93,4 g 46,7 g
Suikers 38,4 g 19,2 g
Vetten 0,0 g 0,0 g
Eiwitten 0,0 g 0,0 g
Voedingsvezels 0,0 g 0,0 g
Mineralen
Natrium 708 mg 354 mg

Gebruik/ Dosering

Twee maal daags 4 maatschepjes (50 gram) op in 700 ml water of vruchtensap (1 bidon) oplossen en opdrinken. Fitshape Endurance Drink wordt zowel voor, tijdens en na de inspanning gedronken. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.  Fitshape Endurance Drink is verkrijgbaar in verpakkingen van 1250 gram.

Waar te Koop

Loading

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “ENDURANCE DRINK”