• Performance-Drink

PERFORMANCE DRINK

Voorheen heette dit product de Maximum Energy Boost en nu Performance Drink. Tijdens intensief sporten hebben we allemaal wel eens van die momenten dat we in een dipje zitten. Je kan je niet concentreren, voelt je slap en energieloos tijdens je workout. Gelukkig kunnen we dan ook beroep doen op gezonde producten, die ons voorzien van voldoende energie en ons zelfs voorzien van een echte energie boost!

Product Description

Tijdens intensief sporten hebben we allemaal wel eens van die momenten dat we in een dipje zitten. Je kan je niet concentreren, voelt je slap en energieloos tijdens je workout. Gelukkig kunnen we dan ook beroep doen op gezonde producten, die ons voorzien van voldoende energie en ons zelfs voorzien van een echte energie boost! Fitshape Performance Drink is niet alleen een energie drank voor een goede vochtbalans, maar bevat ook een speciale combinatie van creatine, aminozuren en koolhydraten. Door deze combinatie heeft de Boost een speciaal profiel die voor directe explosieve boost, langdurige power en een mentale focus zorgt. De creatine zorgt voor een snelle aanvulling van ATP en toename van cellulaire energieproductie. L-Arginine en Citruline Malaat zorgen voor meer stikstofoxide (NO) in de bloedvaten waardoor de vaten zich verwijden. Hierdoor kan er meer bloed door het lichaam stromen en worden de spieren beter doorbloedt en gevoed. L-Tyrosine is betrokken bij belangrijke neurotransmitters van het zenuwstelsel en zorgt voor het behoud van fysieke en mentale concentratie in tijdelijke stresssituaties.

Het past in een cholesterolarm dieet en is een perfecte ondersteuning voor fitness, kracht en intervalsporters die hun prestaties willen verbeteren. Performance Drink zorgt dus voor directe explosieve kracht en langdurige power, snelheid en concentratie.

√  Een energie boost die je echt voelt!
√  Meer kracht en uithoudingsvermogen
√  Mentale focus
√ Drink Performance Drink met een Fitshape Bidon!

Ingredienten

Isomaltulose, dextrose, glucosestroop, L- Arginine (AKG), L-Citruline malaat, creatine monohydraat, creatine ethyl esther malaat, L-Tyrosine.

Productinformatie
Voedingswaarden
Per dag (100 gram) Per serving (50 gram)
Energie 380 kCal   1590,98 kJ 190 kCal   795,49 kJ 
Koolhydraten 84,5 g 42,25 g
Vetten 0,0 g 0,0 g
Eiwitten 0,0 g 0,0 g
Vezels 0,0 g 0,0 g
Samenstelling Per dag (100 gram) Per serving (50 gram)
L- Arginine AKG 3,3 g 1,65 g
Alpha Ketogluraatzuur 2,7 g 1,35 g
Citruline Malaat 2,3 g 1,15 g
Creatine Monohydraat 3,1 g 1,55
L- Tyrosine 0.1 g 0,05 g

Gebruik/ Dosering

Aanbevolen hoeveelheid: los 4 maatschepje op in 500 ml water (1 bidon) en gebruik het zowel voor als tijdens de inspanning. Fitshape Performance Drink is verkrijgbaar in verpakkingen van 1250 gram.

Waar te Koop

Loading

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “PERFORMANCE DRINK”