• Power&Herstel

POWER & HERSTEL

Heb je het gevoel je energie en kracht kwijt te raken tijdens een trainingssessie of wedstrijd? Alsof je steeds iets te kort komt? De energie- en herstelproducten van Fitshape geven je net dat beetje extra. Denk aan Fitshape Power en Herstel i, speciaal afgestemd op (kracht)sporters met een verhoogde energiebehoefte

Product Description

Heb je het gevoel je energie en kracht kwijt te raken tijdens een trainingssessie of wedstrijd? Alsof je steeds iets te kort komt? De energie- en herstelproducten van Fitshape geven je net dat beetje extra. Denk aan Fitshape Power en Herstel i, speciaal afgestemd op (kracht)sporters met een verhoogde energiebehoefte

Power & Herstel i is een combinatie van hoogwaardige eiwitten, vezels, koolhydraten, aminozuren, vitaminen en calcium. De samenstelling is speciaal ontwikkeld voor sporters. Door dagelijks gebruik van Power & Herstel i met Vitamine B6⁴, kan je doelgericht bijdragen aan de ondersteuning van je energieniveau⁴. Eiwitten1 dragen bij aan de groei van spiermassa1 en Calcium² is goed voor de werking van de spieren². Vitamine B2 ondersteunt daarnaast de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Power & Herstel i is licht verteerbaar en is een uitstekende dagelijkse ondersteuning voor sporters.

Je kunt ook zelf bewuster je energieniveau op peil houden. Eet zes maaltijden per dag; dan voorzie je, je lichaam van een constante energietoevoer. Sla geen maaltijden over want dan riskeer je lusteloosheid. Je lichaam krijgt dan niet de vereiste voedingsstoffen binnen om energie aan te maken. Ondersteun dit eventueel door voor en na je training een hoogwaardige koolhydratendrank als Power en Herstel i te gebruiken om aldus de essentiële energie die je nodig hebt bij hard trainen te behouden en effectief te herstellen voor je volgende trainingssessie.

Power & Herstel i helpt sporters energiek en gefocust te blijven!

√ Draagt bij aan de groei van de spiermassa
√ Is belangrijk voor een normale spierwerking
√ Voor het behoud van gezonde cellen en weefsels
√ Ondersteunt het energieniveau

Ingredienten

Wei-eiwitconcentraat, dextrose, calcium caseinaat, glucosestroop, ei-eiwit, fructose, fructo-oligosachariden, isomaltulose, vanille smaakstof, xanthaangom (verdikkingsmiddel), vitaminen: L-ascorbinezuur, Dl-alfa-tocoferylacetaat, nicotinamide, Calcium-D-pantothenaat, pyridoxine hydrochloride, thiamine-mononitraat, riboflavine, foliumzuur, biotine.

Product informatie per dagdosering (2 x 50 = 100 gram)

Energie 366 kCal 1532kj
Eiwitten 26,5 g
Vetten 1,5 g
Koolhydraten 60,7 g
Voedingsvezels 1,7 g

Vitaminen                                  %ADH

Vitamine B1 0,36 mg 33
Vitamine B2 0,92 mg 66
Niacine 5,3 mg 33
Panthoteenzuur 3 mg 50
Vitamine B6 0,46 mg 33
Biotine 25 μg 50
Foliumzuur 66 μg 33
Vitamine B12 1,65 μg 66
Vitamine C 27 mg 33
Vitamine E 4 mg TE 33


Mineralen

Calcium 360 mg 45

* ADH = percentage van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH)

Aminozuurprofiel eiwit per (100 gram) %

L- Alanine 4,4
L- Arginine 3,3
L- Asparaginezuur 9,8
L- Cysteїne 1,9
L- Glutaminezuur 19,8
L- Glycine 2,0
L- Histidine 2,5
L- Isoleucine ** * 5,5
L- Leucine ** * 10,5
L- Lysine * 9,2
L- Methionine * 2,7
L- Phenylalanine * 4,4
L- Proline 7,2
L- Serine 5,6
L- Theonine * 5,5
L- Tryptofaan * 1,7
L- Tyrosine 4,3
L- Valine ** * 6,1

* Essentiële aminozuren *** Vertakte aminozuren (BCAA)

 

 

Gebruik/ Dosering

Gebruik 2 shakes per dag, een uur voor en direct na de training. Los hiervoor 5 maatschepjes Power & Herstel i op in een glas/shakebeker melk of water. Stevig roeren/schudden en klaar is de shake. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Fitshape Power & Herstel i is verkrijgbaar in verpakkingen van 600 en 1200 gram.

Fitshape Amino 2200 is verkrijgbaar in verpakkingen van 150 en 325 tabletten.

Waar te Koop

Loading

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “POWER & HERSTEL”