Melatonine

(9 klantbeoordelingen)

Voor een heerlijke nachtrust

Goed slapen betekent uitgerust wakker worden en fit aan de dag beginnen. Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom is er Fitshape melatonine. De melatonine gummies van Fitshape leveren een bijdrage aan het sneller in slaap vallen.

 • Vegetarisch en glutenvrij
 • Zorgen voor sneller in slaap vallen
 • Verminderen gevoelens van jetlag
 • Makkelijk in te nemen

17.95

Als u dit product koopt, zult u 18 Punten verdienen!

Veilig bestellen met

Om echt van het leven te kunnen genieten, is het essentieel om ’s nachts voldoende te slapen. Goed slapen betekent uitgerust wakker worden en fit aan de dag beginnen. Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom is er Fitshape melatonine. Deze gummies van Fitshape zorgen voor een vermindering van de tijd die nodig is om in slaap te vallen.

Melatonine is een natuurlijke, lichaamseigen stof die door de pijnappelklier (hersenen) wordt aangemaakt zodra het buiten donker begint te worden. Het regelt het dag nachtritme en maakt de mens slaperig. Inslapen gaat zo gemakkelijker wanneer het tijd is om naar bed te gaan. Om die reden is het eigenlijk een natuurlijke slaapverwekker. Niet alleen bij mensen komt melatonine voor, ook dieren en planten maken het aan. Ook voeding, zoals bijvoorbeeld de pistachenoot, bevat een natuurlijke dosis van deze stof.

Soms is de lichaamseigen productie en de melatonine die via de voeding binnenkomt, niet voldoende om gemakkelijk in te slapen en kan het lichaam extra ondersteuning gebruiken. De melatonine in het lichaam kan door verschillende oorzaken verlaagd zijn, waaronder te veel kunstlicht (televisie/ mobiele telefoon) of een te lage inname via voeding. In dat geval kan het nuttig zijn om melatonine in de vorm van een voedingssupplement in te nemen. Bovendien is volgens de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) het verband tussen het gebruik van ten minste 1 mg Melatonine kort voor het slapen gaan en vermindering van de tijd die nodig is om in slaap t vallen wetenschappelijk aangetoond. Een Fitshape melatonine gummie kan dus een goede aanvulling vormen als je deze inneemt voor het slapen gaan.

 • Vegetarisch en glutenvrij
 • Zorgen voor sneller in slaap vallen
 • Verminderen gevoelens van jetlag
 • Makkelijk in te nemen

Ingredienten

Volume

90 gummies

9 beoordelingen voor Melatonine

 1. Tom

  Had al van alles geprobeerd en door aanraden van een vriend deze melatonine gummies gekocht. Wel ietsje duurder maar het werkt dus echt een aanrader!

 2. Vinnie

  Doet wat het moet doen; ik slaap heerlijk.

 3. Veerle

  Top, werkt naar behoren! ook met een jetlag handig

 4. Marijke

  Ik gebruik Melatonine tijdens een jetlag of als slapen slecht gaat en ik ervaar geen bijwerkingen. Doet alles wat het belooft. Ongeveer een half uurtje voor het slapen gaan innemen. Prima dus !

 5. Sterre

  Ik gebruik al langere tijd de melatonine en ik ben er heel erg blij mee. De melatonine erg goed voor mij. Af en toe doe ik een nachtje zonder maar ik merk dan ook direct het verschil.

 6. Nico

  Werkt goed en de gummies zijn lekker

 7. Sabine

  Als ik niet kan slapen of mn ritme van het weekend/doordeweeks ver uit elkaar liggen neem ik 2 of 3 van deze gummies en heb wel echt het idee dat ik daardoor beter/makkelijker in slaap val!

 8. David

  had eerst van die hele kleine melatoninepilletjes maar deze zijn wat sterker en werken dus beter (hoef ik niet 10 van te nemen haha)

 9. Andy

  soms kom ik moeilijk in slaap en neem dan een gummi en huppa val heerlijk in slaap!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *