INFLUENCERS

Wil je een Fitshape influencer worden?

Fitshape is altijd op zoek naar nieuwe sporters en influencers om een samenwerking mee aan te gaan. Daarom hebben wij een speciaal Fitshape Influencer-programma waar aan je mee kan doen als je aan de bepaalde voorwaarden voldoet.

Het Fitshape Influencer-programma is een gemakkelijke manier om geld te verdienen met je  website, blog, sociale media of enige andere online content!

Het voordelenbereik kan oplopen tot een hoge commissie op alle verkopen die je naar onze website brengt. Je zult zelf profiteren van een exclusieve korting en een-op-een contact met ons team om te reageren op verzoeken.

We kunnen een mogelijkheid bieden om deel uit te maken van #TeamFitshape voor een toonaangevend influencer-programma.

Wij ondersteunen je onderweg

Met een persoonlijke benadering zijn we altijd beschikbaar om met relevante onderwerpen over promotie te praten en deze te bespreken.

We kunnen toegang bieden tot onze artikelen of bepaalde gegevens om je eigen content te verbeteren om bezoekers te stimuleren en uiteindelijk conversies te genereren waarmee je kunt beginnen met verdienen.

We verwelkomen en moedigen ook aan om proactief bezig te zijn en je eigen ideeën voor promoties voor te stellen die uitsluitend op je social media kan worden uitgevoerd.

We willen samenwerken met de beste mensen in de sportwereld en tegelijkertijd meer klanten kennis laten maken met ons geweldige merk – we kijken er naar uit om met je samen te werken!

 

Meld je nu aan!

We willen samenwerken met de beste mensen in de sportwereld en tegelijkertijd meer klanten kennis laten maken met ons geweldige merk en we kijken er naar uit om met jouw samen te werken! Als je een social media-profiel hebt met meer dan 5000 volgers en zou willen werken als influencer voor Fitshape, vul dan het formulier in zodat wij contact met je kunnen opnemen. Voeg links toe naar al je sociale media-profielen en een uitleg waarom je denkt dat je goed past bij #TeamFitshape! We hebben een strikt goedkeuringsproces en we zullen een beslissing nemen op basis van meerdere factoren.