Over Ons

Van Sporters Voor Sporters

Een sportervaring

waar efficientie telt
(lees meer)

De oprichter van Fitshape is Tshen La Ling. Dit is een van de pioniers van professionele voedingssuppletie voor atleten. Als een voetballer die de sport vele jaren actief heeft beoefend, weet hij heel goed waaraan het lichaam van de atleet wordt blootgesteld.

Zijn doel was om effectieve voedingsstoffen en supplementen te creëren die het lichaam veilig zullen ondersteunen tijdens het sporten en herstellen. Bij het creëren van het merk Fitshape gebruikte hij vele jaren sport- en coaching ervaring.

Zijn unieke methoden voor het trainen van spelers en zijn continue observatie en monitoring van sportvoortgang worden weerspiegeld in de missie van het bedrijf – optimale, veilige en effectieve producten leveren om sportprestaties te verbeteren. Hierdoor is Fitshape dan ook al 25 jaar toonaangevend op het gebied van sportvoeding.

Fitshape’s Missie
(lees meer)

De slogan van het bedrijf weerspiegelt volledig het hoofddoel en de missie van het merk. Fitshape wil iedereen in staat stellen om hun sportieve prestaties op een gezonde manier te verbeteren. Dankzij veilige en gecertificeerde voedingsstoffen en voedingssupplementen heeft iedereen een unieke kans om “in het spel te blijven”.

Het maakt niet uit of je een professionele atleet bent of amateursport beoefent – Fitshape begeleidt je in elke fase van je sportieve avontuur!

Als je jouw sportprestaties op een gezonde en veilige manier wilt verbeteren, moet Fitshape aanwezig zijn in je dagelijkse voeding.

Tshen La Ling

 

Een Nederlandse voetballer die in de nationale ploeg van Nederland verscheen van 1977 tot 1982. In de jaren ’70 speelde hij voor Ajax Amsterdam en daarna voor Panathinaikos in Griekenland en Marseille in Frankrijk. Hij beëindigde zijn voetbalcarrière bij Feyenoord in het midden van de jaren tachtig.

0