Mega 1 Multivitamine

(7 klantbeoordelingen)

Een rijk gedoseerde multivitamine

Fitshape Mega 1 is een kwalitatief hoogwaardig supplement voor mensen die hun dagelijkse voeding willen ondersteunen met een verantwoorde multivitamine. In drukke tijden en door zware training kan een rijk gedoseerde multivitamine van groot belang zijn. De Fitshape Mega 1 is precies wat je wilt en wat je als sporter met een actieve levensstijl nodig hebt in 1 tablet!

 • Activeert de natuurlijke energie
 • Beschermt de cellen
 • Ideaal voor iedereen met een actieve levensstijl
 • Slechts 1 tablet per dag is al voldoende

From: 19.95

Als u dit product koopt, zult u 20-50 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 20-50 Punten verdienen!
Wissen

Veilig bestellen met

Vitaminen en mineralen zijn belangrijk, dat is bekend. Maar is het ook echt nodig om deze via supplementen aan te vullen?

Het antwoord is ja, want als actief mens of fervente sporter vraag je veel van je lichaam. Hoe goed je ook eet, je houdt altijd tekorten aan essentiële vitaminen en mineralen. Met Fitshape Mega 1 vul je deze zo aan!

Fitshape Mega 1 is een geweldig supplement voor mensen die hun dagelijkse voeding willen ondersteunen met een verantwoorde multivitamine. In drukke tijden en door zware training, kan een rijk gedoseerde multivitamine van groot belang zijn. Vitamine C en Zink ondersteunen het immuunsysteem. Biotine en niacine activeren de natuurlijke energie en koper en vitamine E12 beschermen de cellen. Fitshape Mega 1 is een zeer complete multivitamine, vult de nodige tekorten aan en is geschikt voor iedereen. Ideaal voor mensen met een actieve levensstijl en voor fanatieke sporters. Maar juist ook voor de moeilijke eter of de mensen die altijd haast hebben en voor gemak kiezen. Met slechts 1 tablet per dag geeft Fitshape Mega 1 je alles wat je nodig hebt!

Combineer voor het beste resultaat Fitshape Mega 1 met (andere) Fitshape sportvoeding. De onderlinge wisselwerking zorgt ervoor dat eiwitshakes en andere spieropbou­wen­de producten nog beter worden opgenomen.

 • Activeert de natuurlijke energie
 • Beschermt de cellen
 • Ideaal voor iedereen met een actieve levensstijl
 • Slechts 1 tablet per dag is al voldoende

Ingredienten

Volume

180 tabletten, 60 tabletten, 90 tabletten

7 beoordelingen voor Mega 1 Multivitamine

 1. Martin

  goed spul doet wat het moet doen

 2. Gwen

  Alle vitamines die je nodig hebt. Makkelijk in te nemen en achteraf geen oprispingen.

 3. Jolanda

  Tot nu toe gebruik ik dit product bijna elke dag en ik voel mij er goed mij. Vooral omdat ik zittend werk doe en daarnaast nog 3 x in de week sport vind ik het belangrijk dat je alles binnen krijgt als extra voeding.

 4. Rogier

  Onmisbare aanvulling en vitaminen van hoge kwaliteit.

 5. Dylan

  Ja top wat valt er meer over te zeggen, je hebt het nodig en houd je gezond

 6. ron

  Zijn wel grote pillen maar doet wat het moet doen

 7. andri

  geven de juiste vitamines want ik sport echt elke dag en heb dat ook nodig

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *