Gymline

Vitamines en supplementen kopen bij Fitshape

Extra vitamines en supplementen kunnen jouw sport prestaties flink ten goede komen. In de gymline van Fitshape heb je de keuze uit een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten vitamines, mineralen, eiwitshakes en andere voedingssupplementen. Dit zijn vitamines, mineralen, eiwitten of andere stoffen die in de vorm van een pil, poeder, capsule of vloeistof geleverd worden.

Voedingssupplementen zijn bedoeld als aanvulling op je dagelijkse voedingsinname. Sporters hebben vaak een hogere inname van bepaalde voedingsstoffen nodig. De inname van supplementen zoals een eiwitshake of een multivitamine kan dan een goede toevoeging op het voedingspatroon zijn. De gymline van Fitshape bevat voor elke sporter een perfect supplement!

Voedingssupplementen online bestellen

  • Gratis verzending bij € 50,00 of meer
  • Spaar punten voor gratis producten!
  • Voedingssupplementen van hoge kwaliteit
  • Voor 12:00 uur besteld, morgen al in huis

Extra vitamines en mineralen innemen

Sommige mensen kunnen wel wat extra voedingsstoffen gebruiken. Vaak worden extra vitamines en mineralen aanbevolen voor sporters, zwangere vrouwen, jonge kinderen, en ouderen.

Fitshape verkoopt diverse multivitaminen, rijk aan belangrijke vitamines zoals vitamine B12, vitamine D en vitamine C. De laatste twee zijn bij Fitshape ook als geïsoleerde vitamines te bestellen. Een inname zoals aanbevolen volgens de verpakking is goed voor de gezondheid en zorgt voor een extra aanvulling van cruciale voedingsstoffen.

Eiwitshakes

Een van de bekendste supplementen onder sporters is de eiwitshake. Dit supplement bestaat uit eiwit poeder dat met water of melk gemengd kan worden. (Kracht)sporters hebben een hogere hoeveelheid eiwitten nodig. Het kan lastig zijn genoeg voedingsproducten naar binnen te werken die genoeg eiwitten bevatten. Met de eiwitshakes uit de gymline van Fitshape bereik je eenvoudiger de juiste hoeveelheid eiwitten per kilogram lichaamsgewicht.

Het soort eiwitten in de eiwitshakes wordt veelal verkregen uit melk eiwitten. Deze zijn te onderscheiden in wei eiwit (ook wel whey eiwit genoemd) en caseïne eiwitten. Whey eiwit zoals whey isolaat is sneller door het lichaam opneembaar. Caseïne eiwitten zorgen daarentegen voor een tragere afgifte. Deze worden daarom vaak voor het slapen gaan ingenomen.

Eiwitshakes zijn onder sporters een erg populair voedingssupplement om voldoende eiwitten binnen te krijgen.

Energie supplementen

Wie tijdens zijn sport of tijdens de fitness extra energie nodig heeft is goed af met een energie supplement. Deze supplementen zorgen voor een snelle energieboost. Hierdoor kun je meer uit je training halen en bereik je sneller jouw sportieve doelen.

Bij Fitshape kun je terecht voor verschillende soorten energie supplementen die je zullen helpen bij het afvallen of opbouwen van spiermassa. Wij maken gebruik van veelal natuurlijke ingrediënten. Denk daarbij aan snel opneembare natuurlijke suikers, creatine, cafeïne en diverse vitamines.

Plaats nu je bestelling

Online vitamines en supplementen bestellen doe je bij Fitshape. Als je vragen hebt over een van onze producten kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij adviseren je daar graag over.

Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0174-226288, per e-mail en door middel van het online contactformulier.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.