• Hoge kwaliteit
 • Gebruikt door topatleten
 • Veilig betalen
 • Gratis bezorging vanaf €35

Eiwit 85

eiwit85

Eiwit 85

Eiwitten zijn belangrijke bouwstoffen die je lichaam elke dag nodig heeft. Als je regelmatig sport heb je meer eiwitten dan normaal nodig. Zorg er dus voor dat je elke dag voldoende eiwitten binnenkrijgt. Fitshape Eiwit 85 is een zeer hoogwaardig product door de combinatie van verschillende soorten eiwit: melkeiwitten, wei-eiwitten en ei-eiwit. Onvoldoende eiwitten beperken je vermogen om spieren te ontwikkelen, volledig van een training te herstellen en je spieren te behouden tijdens het trainen. Dus is jouw doel is om meer spieren op te bouwen, sterker te worden en je percentage lichaamsvet te verlagen? Dan heb je absoluut extra eiwitten uit eersteklas bronnen nodig. Eiwit 85 is een combinatie van hoogwaardige eiwitten, vezels, koolhydraten, aminozuren, vitaminen en mineralen. De samenstelling is speciaal ontwikkeld voor sporters. Dagelijks gebruik van eiwitten kan doelgericht bijdragen aan de groei van spiermassa. Daarnaast speelt het gebruik van eiwitten een rol bij het herstel van spieren na fysieke inspanning. Calcium draagt bij aan het behoud van sterke spieren, vitamine B1 ondersteunt het energieniveau en vitamine C helpt het immuunsysteem. Hierdoor is Eiwit 85 een uitstekende dagelijkse ondersteuning voor sporters.

Hoeveel eiwitten heb je nodig?

De dagelijkse eiwitbehoefte van gezonde niet-sportende volwassenen wordt geschat op 0.9 gram per kg lichaamsgewicht voor mannen en 0.85 gram per kg lichaamsgewicht voor vrouwen. Bij sporters is de eiwitbehoefte door onder andere een grote vetvrije massa en een hogere eiwitomzet verhoogd. In dit geval is de eiwitbehoefte onder meer afhankelijk van het type sport. Enkele richtlijnen: – Duursport: 1.5 – 1.8 gr eiwit per kg lichaamsgewicht per dag. – Intervalsport: 1.5 – 1.8 gr eiwit per kg lichaamsgewicht per dag. – Krachtsport: 1.5 -2.5 gr eiwit per kg lichaamsgewicht per dag. – Duurkrachtsport: 1.5 – 2.0 gr eiwit per kg lichaamsgewicht per dag. Eiwit 85 is licht verteerbaar, past in een cholesterolarm dieet en is een perfecte dagelijkse ondersteuning voor sporters die snel spiermassa willen opbouwen!

 • Draagt bij aan de groei van spiermassa
 • Belangrijke rol bij het behouden van sterke spieren
 • Ondersteunt het energieniveau
 • Helpt het immuunsysteem

Mega Massa 16000

Mega-massa

Wil je graag in spiermassa aankomen, maar gaat dat tot nu toe nogal moeizaam? De Fitshape Mega Massa 16000 is er speciaal voor jou! Een shake ter ondersteuning van je normale dagelijkse voeding om op een makkelijke en verantwoorde manier je energiebehoefte aan te vullen.

Fitshape Mega Massa 16000 is een combinatie van hoogwaardige eiwitten, vezels, koolhydraten, aminozuren, vitaminen en calcium. De samenstelling is speciaal ontwikkeld voor sporters die willen aankomen of op gewicht willen blijven. Dagelijks gebruik van dit supplement kan doelgericht bijdragen aan de groei van spiermassa. Daarnaast speelt het gebruik van eiwitten een rol bij snel herstel van de spieren na een training en of sportprestatie. Ook draagt Calcium bij aan het behoud van sterke spieren. Hierdoor is Fitshape Mega Massa 16000 uitstekende dagelijkse ondersteuning voor sporters. Wil je de Mega Massa in combinatie kopen met de Creatine Ethyl Ester en de Mega 1? Bekijk dan hier het Bulk Pakket

 • Draagt bij aan de groei van spiermassa
 • Vult de energiebehoefte aan op een verantwoorde manier
 • Ondersteunt het energieniveau en behoudt sterke spieren
 • Helpt het immuunsysteem

Power & Herstel

Power&Herstel

De energie- en herstelproducten van Fitshape geven je net dat beetje extra.. Heb je soms het gevoel je energie en kracht kwijt te raken tijdens een trainingssessie of wedstrijd? Alsof je steeds iets te kort komt? Denk aan Fitshape Power en Herstel, speciaal afgestemd op sporters met een verhoogde energiebehoefte en eiwitbehoefte. Bovendien zijn deze shakes beschikbaar in maar liefst vier verschillende smaken.

Power & Herstel is een combinatie van hoogwaardige eiwitten, vezels, koolhydraten, aminozuren, vitaminen en calcium. De samenstelling is speciaal ontwikkeld voor sporters. Door dagelijks gebruik van Power & Herstel met Vitamine B6, kan je doelgericht bijdragen aan de ondersteuning van je energieniveau. Eiwitten dragen bij aan de groei van spiermassa en calcium is goed voor de werking van de spieren. Power & Herstel is licht verteerbaar en is een uitstekende dagelijkse ondersteuning voor sporters.

Je kunt zelfbewust je energieniveau op peil houden. Eet zes maaltijden per dag; dan voorzie je het lichaam van een constante energietoevoer. Sla geen maaltijden over, je lichaam krijgt dan niet de vereiste voedingsstoffen binnen om energie aan te maken. Ondersteun dit door voor en na je training Power en Herstel – een hoogwaardig koolhydraten/eiwit drank – te gebruiken om de essentiële energie die je nodig hebt bij hard trainen te behouden en effectief te herstellen voor je volgende trainingssessie.

Fitshape Power & Herstel helpt sporters sneller te herstellen, energiek en gefocust te blijven!

 • Draagt bij aan de groei van de spiermassa
 • Zorgt voor meer focus en energie
 • Helpt met sneller herstellen voor optimale prestaties
 • Verrijkt met Vitamine B6
 • Voor het behoud van gezonde cellen en weefsels

 

Premium 10 protein

Premium10

Wat is Premium 10 Protein?

Fitshape Premium 10 Protein is geformuleerd als een maximaal effectieve combinatie van 10 eiwitbronnen met belangrijke aminozuren en biedt meer voordelen dan een enkele eiwitformule. Dit product is een complete premium bron van eiwitten en dient als de perfecte basis voor het aanvullen van je dieet met voldoende eiwit. Het bevordert de spierkracht en is ideaal voor snel herstel van de spieren na een fysieke inspanning. Bovendien bevat Fitshape Premium 10 Protein 250 mg Pro-Hydrolase per shake, wat zorgt voor een veel betere opname van de eiwitten door je lichaam. Van Pro-Hydrolase is klinisch bewezen dat het de prestatievoordelen van eiwitsupplementen maximaliseert. De Premium 10 Protein is beschikbaar in een heerlijke vanillesmaak.

Lees meer..

Waarom Premium 10 Protein?

Premium 10 Protein is zo gemaakt dat het aan alle eisen voldoet die je aan je eiwit formule stelt. Zowel de kwaliteit, functionaliteit en smaak zijn ontwikkeld en getest tot aan perfectie. Als je meer spierontwikkeling en definitie wilt, is er geen plaats voor supplementen van lage kwaliteit. Dit eiwitsupplement is Biotechnisch ontwikkeld met het gebruik van 10 verschillende eiwitbronnen voor een geleidelijke afgifte van aminozuren. Het bevat daarnaast de vertakte keten aminozuren (BCAAs) en L-glutamine voor betere prestaties en een kortere hersteltijd.

Om maximaal effect te kunnen hebben op je spieren, moeten eiwitten (uit bijvoorbeeld eiwitsupplementen) binnen 90 minuten na consumptie door je lichaam worden opgenomen. Als je lichaam dit niet binnen 90 minuten redt, worden de eiwitten weer uitgescheiden door je lichaam en dus niet opgenomen voor spieropbouw en herstel. De ProHydrolase enzymen helpen je lichaam om de eiwitten te verteren in een bio-beschikbare vorm, waardoor de beschikbaarheid van de essentiële aminozuren vergroot wordt en je lichaam de eiwitten sneller kan opnemen. Hierdoor wordt de spier opbouwende werking gemaximaliseerd en wordt maagpijn (veroorzaakt door gedeeltelijk verteerde eiwitten uit normale eiwitsupplementen) voorkomen.

Als je Premium 10 na je training drinkt, worden je spieren onmiddellijk gevoed. Premium 10 brengt het volledige spierherstellende vermogen van eiwitten naar voren doordat er ProHydrolase enzymen aan de formule zijn toegevoegd. Het stimuleert niets anders dan droge spieren, zonder vetopslag. Hierdoor is het een uitstekende aanvulling op elk dieet en spieropbouwend programma.

 

Wanneer neem ik dit product in?

Premium 10 Protein kun je het beste direct na je training of voor het slapen gaan innemen. Doe je aan hoge mate van fysieke activiteit, aan een calorie beperkend dieet of haal je niet genoeg eiwitten uit je dagelijkse voeding? Dan is Premium 10 een zeer geschikt supplement voor jou. Het zorgt voor sneller spierherstel en verbetert je prestaties tijdens het sporten.

 

Premium 10 Protein kopen

Premium 10 Protein is een supplement dat is ontworpen om spiermassa op te bouwen en spierherstel te versnellen. Ideaal voor iedereen met een actieve levensstijl.

 • Een van de meest geavanceerde eiwitformuleringen op de markt.
 • Biotechnisch ontwikkeld met 10 effectieve verschillende eiwitbronnen voor een geleidelijke afgifte van aminozuren.
 • Met ProHydrolase enzymen die ervoor zorgen dat je lichaam de eiwitten maximaal en effectief kan opnemen.
 • Met vertakte keten aminozuren (BCAAs) en L-glutamine voor betere prestaties en een kortere hersteltijd!

Wei eiwit

Wei-eiwit

Eén van de populairste voedingssupplementen is Fitshape’s Wei-eiwit. Als sporter ken je uiteraard het belang van eiwit voor spiergroei en herstel, maar realiseer je je dat (on)voldoende eiwit ook grote invloed heeft op je immuunsysteem en complete gezondheid? Als mens kúnnen we niet zonder eiwitten, omdat het noodzakelijk is voor allerlei lichaamsfuncties

Fitshape Wei-eiwit is een combinatie van wei-eiwitten, aminozuren, vitaminen en mineralen. De samenstelling is speciaal ontwikkeld voor sporters. Fitshape Wei-eiwit is bereid met behulp van ijskoude Cross Flow Ultra Filtratie techniek. De eiwitten worden tijdens het productieproces afgekoeld tot circa 10°C om een optimale kwaliteit van het eiwit te behouden. Door dagelijks gebruik van de eiwitten in Fitshape Wei-eiwit, kan je doelgericht bijdragen aan de groei van spiermassa en het ondersteunt bij snel herstel van de spieren na training/sport(-prestatie). Calcium zorgt voor het behoud van sterke spieren en de biotine ondersteunt het energieniveau. Hierdoor is Fitshape wei-eiwit uitstekende dagelijkse ondersteuning voor sporters.

Hoeveel eiwitten heb je nodig?

De dagelijkse eiwitbehoefte van gezonde niet-sporters volwassenen wordt geschat op 0.9 gram per kg lichaamsgewicht voor mannen en voor vrouwen 0.85 gram kg lichaamsgewicht.

Bij sporters is de eiwitbehoefte door onder andere een grote vetvrije massa en een hogere eiwitomzet verhoogd. In dit geval is de eiwitbehoefte onder meer afhankelijk van het type sport. Enkele richtlijnen:

– Duursport: 1.5 – 1.8 gr eiwit per kg lichaamsgewicht per dag.
– Intervalsport: 1.5 – 1.8 gr eiwit per kg lichaamsgewicht per dag.
– Krachtsport: 1.5 -2.5 gr eiwit per kg lichaamsgewicht per dag.
– Duurkrachtsport: 1.5 – 2.0 gr eiwit per kg lichaamsgewicht per dag.

Fitshape Wei-eiwit is voor sporters dé perfecte dagelijkse aanvulling op het dieet! Superieure kwaliteit en de enige echte nieuwe standaard in wei eiwitshakes. Fantastisch van smaak en jouw nieuwe go-to eiwitshake!

 • Draagt bij aan de groei van spiermassa
 • Speelt een rol bij het behouden van sterke spieren
 • Ondersteunt het energieniveau
 • Helpt het immuunsysteem
Winkelwagen
Je winkelwagen is leeg