SPORTVOEDINGSADVIES

START NU EN VUL JE GRATIS SPORTVOEDINGSADVIES IN!

 

Welke sport je ook beoefent, recreatief of competitief, je wilt altijd presteren op de top van je kunnen!
Een goede training en aangepaste voeding (sportvoeding) spelen daarbij een belangrijke rol. Wil je meer conditie, meer kracht? Of wil je graag afvallen en weet je totaal niet waar je moet beginnen? Dan is het sportvoedingsadvies van Fitshape precies wat je nodig hebt. Dit advies is er speciaal om je op een gezonde en verantwoorde manier zo snel mogelijk je doel(en) te laten bereiken.

VEELGESTELDE VRAGEN

LEER HOE HET WERKT!

HOE LANG DUURT HET VOORDAT IK MIJN ADVIES BINNEN HEB?

Wij sturen het advies binnen 8 tot 10 werkdagen via de mail naar je op. Het advies wordt namelijk speciaal op jouw doelen en levensstijl afgestemd, en is daarom niet in 1 dag gemaakt. Als het langer duurt krijg je hier uiteraard bericht over!

WAAROM DOEN JULLIE HET GRATIS?

Wij willen alle sporters, zowel recreactieve als topsporters, van goede informatie voorzien voordat zij supplementen aanschaffen. Een gezond en fit leven begint bij een goede basis en juist eten.

BEN IK VERPLICHT DE PRODUCTEN TE KOPEN?

Wij verplichten uiteraard je tot niks. Het voedingsadvies is een advies wat wij je geven en waar je sportvoeding bij kunt gebruiken. Je zal uiteraard wel je doelstellingen sneller behalen als je de producten gebruikt die wij je adviseren.

Zijn mijn persoonsgegevens veilig?

Je hoeft je geen zorgen te maken, wij volgen de DPA. Dat betekent dat jouw gegevens geheel beschermd worden. Voor meer informatie, bekijk je onze algemene voorwaarden.

wat moet ik doen als ik niks heb ontvangen?

Als je niks hebt ontvangen, check dan even je spam. Het kan zijn dat je advies daar terecht is gekomen. Zo niet, neem dan contact op met advies@fitshape.nl.

Wat als ik geen resultaten boek met jullie advies?

Als je je goed aan ons sportvoedingsadvies houdt, zul je vrijwel zeker resultaten zien! Mocht je het nou lastig vinden om dit advies op te volgen, of boek je echt geen resultaat? Neem dan contact met ons op zodat wij je advies nog een keer kunnen bekijken. We zullen dan kijken of we nog wat aanpassingen kunnen doen zodat je wel resultaat zult boeken!

ZIJ GINGEN JE VOOR

2 Reacties

 1. Stefan

  Ik ontving een heel professioneel advies, met veel handige tips en duidelijke uitleg hoe alles nou precies werkt. Ik kom moeilijk aan en wist natuurlijk wel dat ik meer moet eten maar om alles gebundeld te ontvangen met een voedingsschema, trainingsschema en uitleg over supplementen was voor mij precies wat ik nodig had. Vandaar even deze positieve reactie 🙂 Ik heb nu de handvatten om goed aan de slag te gaan!! Dankejwel Fitshape

  Antwoord
 2. Machelien

  Heel hartelijk dank voor jullie advies!
  Multivitamine gebruiken mijn man en zoon ook dus daar ga ik me bij aansluiten.
  Fatburner heb ik nog op voorraad.

  Ik ga de wei eiwit bestellen en ben nu al aan de slag!

  Nogmaals hartelijk dank!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JE VOEDING OP ORDE

FITSHAPE VOEDINGSEXPERT

Team fitshape bestaat uit een aantal experts die klanten helpen hun gezondheids- en sportdoelen te bereiken met praktische, op wetenschap gebaseerde oefeningen en voedingsadviezen.