Super Fatburner

(11 klantbeoordelingen)

Om het vetgehalte in je lichaam te verlagen

Fitshape Super Fatburner is bij velen het populairste product tijdens een calorie-beperkend dieet. De krachtigste samenstelling van hoogwaardige ingrediënten zorgen voor een geweldig resultaat.

✔ Ondersteunt de vetstofwisseling
✔ Maximaal werkzame totaalformule
✔ Werkt zeer snel en draagt bij aan droge spiermassa
✔ Ondersteunt de insuline huishouding en leverfunctie

From 20.50

Als u dit product koopt, zult u 21-52 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 21-52 Punten verdienen!
Wissen

Veilig bestellen met

De Super Fatburner

De Fitshape Super Fatburner is uniek en een revolutie in de supplementen industrie. Inmiddels bij velen onmisbaar bij een calorie-beperkend dieet. Deze fatburners zijn hét supplement dat je nodig hebt als je op zoek bent naar een slankere jij!

Je wilt graag een slankere taille en een plattere buik? Maar al dat sporten en diëten geven niet de resultaten waar je zo op had gehoopt? Met de Fitshape Super Fatburner schieten we je graag te hulp! De Super Fatburner zorgt ervoor dat al je trouwe inspanningen zich daadwerkelijk uitbetalen. Dit supplement laat je meer resultaat behalen dan ooit eerder!

Waarom de Fitshape Fatburner?

De Fitshape Super Fatburners zijn samengesteld uit een aantal ingrediënten, waaronder choline, die bekend staat om haar ‘lipotroop‘ effect. Lipotroop staat voor het (fysiologisch) effect dat bijdraagt aan het behoud en de stimulatie van een normale vetstofwisseling. Ook ondersteunt choline ook de leverfunctie wat goed is voor het reinigen van het lichaam, zoals bij een detox. Hiernaast bevatten de Super Fatburners inositol, wat zorgt voor een betere insuline huishouding. Insuline is een hormoon dat van cruciale betekenis is voor het reguleren van het bloedsuikergehalte in het lichaam.

Naast het stimuleren van vetverbranding en gewichtsverlies draagt de Super Fatburner bij aan het verkrijgen van een goede droge spiermassa. Beiden uiteraard erg belangrijk bij het afslanken en ‘strakker’ worden. De Super Fatburner capsules helpen dus het vetgehalte in je lichaam te verlagen. Gecombineerd met een gezond voedingsschema en trainingsprogramma, zul je je gewicht en taille snel af zien nemen. Bovendien voel je je lekkerder!

Fatburners Kopen

Je voelt de heerlijke kracht van de Super Fatburner de gehele dag door. Met de Fitshape Super Fatburner kun je dus op weg naar een slankere, fittere jij!

✔ Ondersteunt de vetstofwisseling.
✔ Maximaal werkzame totaalformule.
✔ Werkt zeer snel en draagt bij aan droge spiermassa.
✔ Ondersteunt de insuline huishouding en leverfunctie.

Ingredienten

Volume

180 capsules, 60 capsules

11 beoordelingen voor Super Fatburner

 1. Dennis

  Geeft me veel energie en werkt goed tijdens het cutten. Het is natuurlijk wel belangrijk je voeding aan te passen, maar het is voor mij de perfecte aanvulling op een verantwoord eetpatroon. Resultaten waren voor mij snel zichtbaar. Het zorgt voor net dat beetje meer!

 2. Elisa

  Goede burner! Volgende keer bestel ik deze weer, totaal geen slechte bijwerkingen qua slaap enzo

 3. Hilde

  Perfecte start van de dag! Heb ook geen zin in lekkere trek. echt een uitkomst voor mij

 4. Annemiek

  Heel veel fatburners zit super veel caffeine in waardoor ik zit te stuiteren en soort van hartklopping gevoel heb maar dat heeft deze totaal niet (zit vgm ook geen caffeine in) – maar werkt wel goed heb veel minder trek!! aanrader dus!

 5. Dimitri V.

  Werkt goed merk het verschil. Iedere ochtend zodra ik opsta een tablet.

 6. Jessica

  Super van deze krijg ik niet zo’n opgefokt gevoel (had ik bij andere burners wel, ik denk door de caffeine), en het werkt echt heb veel minder trek

 7. Daisy

  Geeft me energie en totaal geen honger of zin in ongezonde dingen!!

 8. kim

  helpt me bij het laatst stukje om mn vetpercentage te verlagen

 9. Pat

  Blij mee!!! Werkte goed om die laatste vakantiekilo’s weg te krijgen

 10. Pauline

  Gek dat ik niet eerder een reactie heb achtergelaten, maar ben al maanden erg blij met deze fatburner!! heb het zelfs aan m’n vriendinnen aangeraden en die zien ook echt verschil. Aanrader dus!

 11. Jesse K.

  Fijn product! Ik heb ze al voor de 3e keer besteld en ik ben zeer tevreden. Ze geven fijne energie en het helpt een extra handje. Uiteraard gaat t allemaal niet vanzelf, extra beweging is nodig om goed resultaat te behalen! Ik slik er 2 op een nuchtere maag.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem 3 maal per dag 1 capsule. Voor of tijdens de maaltijd met water innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.