BCAA

(11 klantbeoordelingen)

Alle essentiële aminozuren in één supplement

Fitshape BCAA tabletten bevatten de beste kwaliteit BCAA’s in de ideale 2:1:1 verhouding. Fitshape BCAA is perfect voor zowel kracht- als duursporters, en bevat alleen de juist opneembare BCAA’s in de optimale verhouding en hoeveelheid.

 • BCAA in de ideale 2:1:1 verhouding
 • Essentieel voor spierbehoud en spiergroei
 • 100% vrij van kunstmatige toevoegingen en hulpstoffen
 • Beter dan dit krijg je ze niet!

24.99

Als u dit product koopt, zult u 25 Punten verdienen!

Veilig bestellen met

Wat zijn BCAA’s?

BCAA is de afkorting voor Branched Chain Amino Acids. Dit zijn drie essentiële aminozuren die je lichaam zelf niet aan kan maken; leucine, isoleucine en valine. Je kunt deze alleen binnenkrijgen door middel van voeding of supplementen. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten. Eiwitten helpen bij het herstel en opbouw van je spieren na intensieve trainingen. De 9 aminozuren die je lichaam zelf niet kan aanmaken noemen we essentiële aminozuren. Deze essentiële aminozuren dien je via je dagelijkse voeding of supplementen binnen te krijgen. Van alle essentiële aminozuren spelen deze drie BCAA’s de belangrijkste rol bij de spiereiwitsynthese en daarmee de opbouw van spiermassa en het tegengaan van spierafbraak.

De werking van branched chain amino acids is onomstotelijk bewezen. Ze zijn onmisbaar voor spieropbouw, -herstel en -afbraak. Dat de fanatieke (kracht)sporter dagelijks voldoende BCAA’s moet binnen krijgen is dus een feit. De Fitshape BCAA tabletten bevatten de hoogste kwaliteit BCAA’s in de ideale 2:1:1 verhouding.

Lees meer..

Hoe werken BCAA’s?

Deze drie essentiële aminozuren hebben een flink aantal taken in je lichaam, die voornamelijk met je spieren te maken hebben. Zo worden ze door je lichaam gebruikt voor het herstel van je spieren na een zware inspanning. Ze spelen een belangrijke rol bij de eiwitsynthese, waarbij de aminozuren in je spieren omgezet worden in eiwitten. Daarnaast hebben ze een energieleverende functie doordat ze betrokken zijn bij de glycogeenvoorraad in je spieren. Ze verminderen het gevoel van vermoeidheid, waardoor je langer door kunt tijdens je training.

Welke sport je ook beoefent, bij spierbelasting breek je altijd spiercellen af. Als je intensief aan (kracht)training doet, zal er zelfs nog meer afbraak van spierweefsel plaatsvinden. Om dit tegen te gaan kun je jouw lichaam aminozuren toedienen die deze spierafbraak voorkomen en je lichaam helpen om nieuw spierweefsel aan te maken. Ook kun je kiezen voor een hoogwaardige eiwitshake waar zowel essentiële als niet-essentiële aminozuren in zitten. Aminozuur suppletie zorgt ervoor dat je lichaam snel de essentiële stoffen ter beschikking heeft en optimaal kan functioneren. Belangrijk voor elke sporter dus!

Wat is het verschil tussen BCAA Pillen en Poeder?

Er zit weinig verschil tussen BCAA Pillen en Poeder, maar er zijn een aantal voordelen van elke vorm. Wat betreft de werking van BCAA (in de pure vorm) maken poeder of pillen geen verschil. Vaak hebben mensen de voorkeur voor BCAA pillen, omdat ze makkelijk mee te nemen zijn en snel ingenomen kunnen worden. Ook wordt BCAA poeder vaak niet lekker gevonden doordat BCAA’s van origine erg bitter zijn. Sommige BCAA poeders zijn gezoet met suiker of stevia, waardoor de bittere smaak minder wordt, maar waardoor je natuurlijk ook onnodig suikers binnen zult krijgen. Om deze reden biedt Fitshape alleen BCAA in capsule vorm aan.

Wanneer neem ik BCAA in?

BCAA kun je in principe op elk moment van de dag nemen, wanneer het jou het beste uit komt. Het kan tussen je maaltijden in, maar ook voor, tijdens, of na je training.

BCAA’s kunnen voor verschillende doeleinden worden ingenomen. Na zowel het beoefenen van een sport als na een periode met weinig eten komt je lichaam terecht in spierafbraak. Als je regelmatig sport of als je bezig bent met afvallen zal BCAA-suppletie je dus helpen om spierafbraak te voorkomen.

BCAA kopen

Al met al hebben BCAA’s erg veel voordelen voor elke sporter. Ze zijn met name populair tijdens intensieve of langdurige trainingen. Het zijn dus echte sportersaminozuren die onmisbaar zijn bij de opbouw en het behoud van spiermassa. Ook zijn onze BCAA tabletten vrij van kunstmatige toevoegingen of andere hulpstoffen, helemaal perfect dus. BCAA’s kunnen een wereld van verschil maken, dus bestel ze snel bij Fitshape!

• BCAA in de ideale 2:1:1 verhouding
• BCAA Capsules zijn 100% vrij van kunstmatige toevoegingen en hulpstoffen
• Essentieel voor spierbehoud en spiergroei
• Beter dan dit krijg je ze niet!

Ingredienten

Volume

153 gram

11 beoordelingen voor BCAA

 1. Jonas

  Neem dit al een tijd en erg tevreden! Doet wat het moet doen.

 2. Mario

  Ik neem er 3 in voor mijn workout – niet te missen in je dieet als sporter!

 3. Esther

  Zeer tevreden over dit product. Capsules niet te groot dus makkelijk in te nemen en geen vervelende nasmaak. Zeker weer bestellen.

 4. Arthur

  Bij het eerste gebruik (tijdens training) merk je het echt op de een of andere manier. Inmiddels aantal weken aan het gebruiken. Daar wel bij gezegd dat het niet het enige supplement is dat ik neem. Maar zeker weten dat je hier bij de zware trainingen echt baat bij hebt. Dus een aanrader!

 5. Lisa

  Op advies van m’n trainer deze gaan gebruiken, heb het idee dat ik echt verschil merk. Niet meetbaar nog, vooral een gevoelskwestie.

 6. Robbert

  Goed product. Het geeft een superboost voor het trainen en heeft de hele training van 1,5 uur effect. Aanrader!

 7. Adam

  Super

 8. Rowan

  bcaa is toch wel meest ondergewaardeerde product, maar ik neem t bijna elke dag. zeker aan te raden!

 9. casper

  Ik gebruik deze bij iedere training.

 10. Mink

  Super product kan niet meer zonder!

 11. robin

  Makkelijk te nemen in gebruiken

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *