Endurance Drink

(9 klantbeoordelingen)

Dé sportdrank voor tijdens lichamelijke inspanningen

Fitshape Endurance Drink is dé sportdrank voor tijdens je training. Drink Fitshape Endurance Drink voor en tijdens de training en merk het verschil!

 • Een geweldige energiebron voor tijdens het sporten
 • Helpt om goede uithoudingsprestaties te behouden
 • Vergroot de opname van vocht tijdens lichamelijke inspanningen
 • Zonder kleur, smaak en zoetstoffen

From 11.95

Als u dit product koopt, zult u 12-22 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 12-22 Punten verdienen!
Wissen

Veilig bestellen met

Fitshape’s Endurance Drink is een extreem complete formule geschikt voor iedere vorm van sport. Tijdens het sporten verlies je niet alleen vocht, maar ook koolhydraten (energiebron voor het lichaam) en mineralen. Een vochtverlies van ongeveer 2% van je lichaamsgewicht kan je prestatie al doen dalen. Je kunt dit het beste tegengaan met het drinken van een energiedrank (voor een snelle opname) tijdens het sporten. Endurance Drink is een speciale op koolhydraten gebaseerde sportdrank.

Waarom het zinvol is om tijdens langdurende sportactiviteiten niet alleen water maar ook koolhydraten te gebruiken? Je genereert daarmee energie en je zorgt ervoor dat de glycogeenreserves gespaard worden.

Fitshape Endurance Drink is een heldere drank zonder kleur-, smaak- en zoetstoffen. Het heeft een frisse, neutrale smaak en is als koolhydraatbron bijzonder geschikt om glycogeenreserves op te bouwen. Door de mix van dextrose, maltodextrine en Palatinose® ontstaat er na menging met water een koolhydraat-electrolytoplossing, een carbo drank die – tijdens langdurige uithoudingsinspanningen – bijdraagt tot de instandhouding van prestaties. Ook vergroot het de opname vocht tijdens lichamelijke inspanningen. Fitshape Endurance Drink is een geweldige ondersteuning voor alle sporters – het helpt om goede uithoudingsprestaties te behouden en vergroot de opname van vocht tijdens lichamelijke inspanningen.

 • Een geweldige energiebron voor tijdens het sporten
 • Helpt om goede uithoudingsprestaties te behouden
 • Vergroot de opname van vocht tijdens lichamelijke inspanningen
 • Zonder kleur, smaak en zoetstoffen

Fitshape Endurance Drink is verkrijgbaar in een verpakking van 1250 gram en 625 gram met neutrale smaak.

 

Ingredienten

Volume

1250 gram, 625 gram

9 beoordelingen voor Endurance Drink

 1. Chris

  Ik krijg er energie van en op een prettige manier de nodige aanvulling tijdens het sporten. Een perfecte aanvulling op mijn dieet.

 2. Florian

  Goeie sportdrank eindelijk een zonder zo’n chemisch smaakje

 3. Marion

  Ik sport laatste tijd weer intensiever. Deze sportdrank helpt daar wel goed mee, geeft een goede boost, en smaakt best wel lekker. Volgende keer bestel ik meer!

 4. Claire

  Vind die drankjes altijd zo mierzoet – maar deze niet!!! super meng dit door mn water en proef heel subtiel maar niks vies zoets maar merk het wel meteen

 5. Alex

  Lekkere sportdrank

 6. Julie

  Zo goed als smaakloos, en voel daadwerkelijk verschil! Super sportdrank als je het mij vraagt.

 7. Rob

  Echt top dat het smaakloos is, ik meng het met mijn favo drankje en heb toch genoeg energie tijdens mijn tennis training

 8. Beatrijs

  Snel geleverd en voel verschil, tevreden

 9. Sanne

  Energie ten top!! en geen gekke zoete smaakjes, ik ben fan!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *