Creatine Ethyl Ester

(8 klantbeoordelingen)

Creatine capsules voor explosieve kracht inspanningen

Creatine helpt prestaties te verbeteren bij explosieve krachtsinspanningen. De goed opneembare Creatine Ethyl Ester capsules zijn de beste keuze voor spiergroei en spierkracht bij explosieve krachtinspanningen!

 • Geeft meer kracht bij explosieve kracht inspanningen
 • Verhoogt de fysieke prestaties
 • Stimuleert de groei van vetvrije spiermassa
 • Ondersteunt de spieropbouw
 • Hoge kwaliteit – 180 of 360 capsules

From: 25.95

Als u dit product koopt, zult u 26-45 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 26-45 Punten verdienen!
Wissen

Veilig bestellen met

Wat is creatine ethyl ester?

Fitshape’s Ethyl Ester is een bijzonder product speciaal ontwikkeld voor sporters. Creatine ethyl ester is een vorm van creatine. Simpel gezegd is het creatine monohydraat gekoppeld aan ester. Door de vorm ethyl ester wordt de creatine sneller opgenomen in je cellen. Deze methode is heel effectief en zorgt ervoor dat je explosiever kan trainen. Zowel kracht en duursporters hebben hier profijt van doordat zowel je kracht als je uithoudingsvermogen worden vergroot. Creatinefosfaat zit van nature al in je lichaam en bevat een bepaalde concentratie creatine. Als je een creatine supplement neemt dan zorg je ervoor dat je een hogere concentratie creatinefosfaat in je lichaam krijgt. Bij explosieve (kracht) inspanningen geeft het meer kracht, verhoogt het de fysieke prestaties, stimuleert het de groei van vetvrije spiermassa en ondersteunt het je spieropbouw.

Lees meer..

Wat zijn de voordelen van dit product?

Ethyl ester heeft als grootste voordelen dat het sneller wordt opgenomen in je lichaam en minder bijwerkingen geeft. Doordat het sneller wordt opgenomen blijft ook de eventuele bijwerking van het vocht vasthouden weg. Een ander voordeel is dat je geen laadfase nodig hebt. Je kunt gelijk starten met je vaste dagelijkse inname. Een klein nadeel van creatine ethyl ester is dat het wat duurder is dan creatine monohydraat. Dit komt doordat het proces om het te maken kostbaarder is. Ook het gebruik van ethyl ester (ook al hoef je er in vergelijking minder van te nemen) is in verhouding met creatine monohydraat iets duurder. Het is dus vooral interessant om ethyl ester te nemen als je minder merkt van creatine monohydraat, wat minder te besteden hebt of als je niet graag vocht vasthoudt.

Hoe gebruik ik creatine?

Zoals al eerder gezegd heeft creatine ethyl ester geen oplaadfase nodig. Bij dit product raden we wel aan om deze ongeveer een uur voor het sporten in te nemen zodat de opname sneller is en je direct de explosieve kracht in je training kunt stoppen. We raden je aan om 3 gram (3 capsules) per keer in te nemen.

Heeft dit product bijwerkingen?

Omdat de ethyl ester variant van creatine sneller wordt opgenomen geeft deze minder bijwerkingen dan creatine monohydraat. Creatine kent nauwelijks ernstige bijwerkingen. Creatine monohydraat trekt vocht naar je spieren, waardoor je een kleine gewichtstoename kunt ondervinden (gemiddeld 0,6-1kg). Bij dit product is dit echter niet het geval. Wel kunnen mensen met een gevoelige maag last krijgen van kramp of diarree. Vaak gaat dit echter over nadat je lichaam gewend is aan de creatine.

Creatine Ethyl Ester kopen

Door dagelijks creatine te gebruiken zal je in staat zijn om net die extra herhalingen uit te voeren. Deze extra herhalingen zullen zorgen voor meer spiermassa en dus betere trainingen. Deze Creatine heeft bijna dezelfde werking als Creatine Monohydraat, alleen wordt dit nóg beter opgenomen dan Creatine Monohydraat. Het versnelt de aanmaak van spierweefsel en versterkt de spierkracht. Het staat voor een superieure opname, biologische beschikbaarheid en grote stabiliteit! Als je serieus met spieropbouw bezig bent is een goede creatine dus onmisbaar. Bestel deze nu online bij Fitshape!

 • Geeft meer kracht bij explosieve (kracht) inspanningen
 • Verhoogt de fysieke prestaties
 • Stimuleert de groei van vetvrije spiermassa
 • Ondersteunt de spieropbouw
 • Hoge kwaliteit – 180 of 360 capsules

Ingredienten

Volume

180 capsules, 360 capsules

8 beoordelingen voor Creatine Ethyl Ester

 1. Maarten

  Heeft na een paar weken gebruik duidelijk effect op je sportprestaties!! Ik had voorheen een poeder maar daardoor nam ik de creatine niet structureel. zeker weer bestellen deze

 2. Robin

  Werkt uitstekend gebruik het nu al een half jaar en merkt het gelijk! Goede prijs-kwaliteit.

 3. Alvar

  Zolang je je aan de verhoudingen houd die op de verpakking staan gaat het super met de workouts. Merkt toch echt verschil.

 4. Sander

  Heel goed!!!

 5. Tommie

  Doet wat het moet doen, verhoogt voor mijn gevoel mijn kracht goed

 6. Sander

  Neem het elke dag op een vast tijdstip en merkt na 5 dagen meteen verschil. Zeer zeker een aanrader

 7. bart

  Prima spul met een uitstekende werking

 8. alex

  Creatine is een van de meest onderzochte supplement en blijkt bij de meeste mensen te werken. No brainer dus.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *