Creatine Monohydraat

(8 klantbeoordelingen)

Pure creatine voor duidelijke krachttoename

Creatine Monohydraat is nog steeds een van de meest effectieve ingrediënten voor sporters die hun fysieke prestaties snel en effectief willen verbeteren. Fitshape Creatine Monohydraat bevat pure creatine monohydraat, zonder enige toevoegingen.

 • Geeft meer kracht en verhoogt de fysieke prestaties
 • Bevat géén vetten en koolhydraten
 • Stimuleert de groei van vetvrije spiermassa
 • Ondersteunt de spieropbouw
 • Zuivere creatine van hoge kwaliteit

19.95

Als u dit product koopt, zult u 20 Punten verdienen!

Veilig bestellen met

Wat is creatine monohydraat?

Wil jij voor effectief en snel resultaat? Creatine Monohydraat zorgt binnen slechts enkele weken voor een duidelijke krachttoename! Creatine monohydraat is de ‘standaardvorm’ van creatine. Bij sporters en topatleten is het een van de meest populaire supplementen. Je spieren hebben van nature een energievoorraad: creatinefosfaat, welke de eerste 6 tot 8 seconden je spieren van energie voorziet. De energie die je spieren daarna gebruiken, halen ze vooral uit koolhydraten en vetten. Door het gebruik van creatine monohydraat wordt de concentratie creatine in je spieren verhoogd. Hierdoor krijg je meer power, explosiviteit en spierkracht. Dit is inmiddels door vele studies aangetoond en het is een van de weinige supplementen waarbij de positieve effecten op het sporten duidelijk is bewezen. Creatine monohydraat bestaat uit 99.9% pure creatine, waardoor je slechts een kleine dosis per dag nodig hebt om je creatine level op een hoger peil te houden in je lichaam. Het is een bewezen gebruiksvriendelijk én veilig prestatie verhogend supplement!

Lees meer..

Voordelen van monohydraat?

Zoals hierboven al is gezegd, is het voordeel van monohydraat dat het uit 99,9% pure creatine bestaat. Als creatine zich via je bloed verplaatst naar je spiercellen verandert het in creatinefosfaat. Wanneer je spiercellen energie nodig hebben, dan zal het creatinefosfaat het op zich nemen om voor deze energie te zorgen. Hierdoor kan je meer herhalingen doen tijdens het fitnessen (meer spiergroei) of snellere sprints uitvoeren tijdens duursport. Een ander voordeel van monohydraat is dat het vaak goedkoper is dan creatine ethyl ester.

Hoe gebruik ik creatine monohydraat?

Er bestaat een snelle en een langzame methode van het opbouwen van de creatinefosfaat voorraad in je spieren.

Voor de snelle oplaad methode neem je in een periode van vijf dagen 20 tot 25 gram creatine monohydraat per dag. Met de langzame methode neem je over een periode van 28 dagen 3 gram monohydraat per dag. Als onderhoud neem je na deze zogenoemde oplaadfase 2 tot 3 gram per dag. Dit is om de hogere hoeveelheid creatinefosfaat in je spieren te behouden. Probeer daarbij wel 75 tot 100 gram koolhydraten te eten want dat helpt bij het vergroten van de creatinefosfaat-voorraad in je spieren.  Als je stopt met het gebruik dan duurt het 4 tot 5 weken totdat je lichaam (en dus je spieren) weer op je oude creatinefosfaat niveau zit.

Heeft dit product bijwerkingen?

Een veel voorkomende bijwerking van creatine monohydraat is een toename van gewicht (van ongeveer 0,6 tot 1 kilo). Dit komt doordat de creatine ervoor zorgt dat je vocht vasthoudt. Daarom is het heel belangrijk om genoeg te blijven drinken tijdens je training. Ook kan het gebruik bij sommigen wat maag of darmklachten geven. Dit zal echter minder worden bij vaker gebruik omdat je lichaam went aan de creatine.

Creatine monohydraat kopen

Door dagelijks creatine te gebruiken zorg je dat jouw energiebron altijd goed gevuld is. Je zult het maximale uit je trainingen kunnen halen en merkbaar sterker en sneller worden! Creatine bevat géén calorieën waardoor alleen vetvrije spiermassa wordt opgebouwd. Fitshape’s Creatine bevat pure creatine monohydraat, zonder enige toevoegingen, van hoge kwaliteit! Wil jij graag serieus je trainingen verbeteren? Bestel dan nu creatine online bij Fitshape!

 • Geeft meer kracht en verhoogt de fysieke prestaties
 • Bevat géén vetten en koolhydraten
 • Stimuleert de groei van vetvrije spiermassa
 • Ondersteunt de spieropbouw
 • Zuivere creatine van hoge kwaliteit

Ingredienten

Volume

500 gram

8 beoordelingen voor Creatine Monohydraat

 1. Niels

  Gebruik dit product al een paar jaar en het blijft me goed bevallen, doet wat het zegt

 2. Patrick

  De creatine werkt goed. De perfecte manier om gestaag oplaadfase te doen, smaakt ook niet chemisch of raar zuur zoals sommige van andere merken.

 3. Sven

  Hoge kwaliteit voor weinig geld echt waar voor je geld als je het mij vraagt ! prijs kwaliteit verhouding is bij andere merken toch echt anders.

 4. Romain

  Elke dag 4 scoops genomen in de eerste week en vanaf nu verder met 1 scoop per dag. Geen nare smaak en gewoon met water in te nemen. Snel resultaat!

 5. Arthur

  Goed geprijsde creatine die zijn werk doet. Vorige die ik had loste niet op in water, deze wel! Maakt inname stuk fijner

 6. Ruben

  Werkt meteen goed na een aantal keren in nemen al resultaat

 7. Niels

  goed kwaliteit spul doet wat het moet doen. voel ook bij mijn trainingen dat het werkt

 8. reyer

  Lost goed op. In tegenstelling tot heel veel andere creatine. Gewoon top

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *