Eiwit 85

(13 klantbeoordelingen)

Eiwitten voor het behoud van sterke spieren

Fitshape Eiwit 85 is een zeer hoogwaardig product door de combinatie van verschillende soorten eiwit: melkeiwitten, wei-eiwitten en ei-eiwit.

 • Draagt bij aan de groei van spiermassa
 • Behoud van sterke spieren
 • Ondersteunt het energieniveau
 • Helpt het immuunsysteem

From 16.50

Als u dit product koopt, zult u 17-28 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 17-28 Punten verdienen!
Wissen

Veilig bestellen met

Eiwit 85

Eiwitten zijn belangrijke bouwstoffen die je lichaam elke dag nodig heeft. Als je regelmatig sport heb je meer eiwitten dan normaal nodig. Zorg er dus voor dat je elke dag voldoende eiwitten binnenkrijgt. Fitshape Eiwit 85 is een zeer hoogwaardig product door de combinatie van verschillende soorten eiwit: melkeiwitten, wei-eiwitten en ei-eiwit. Onvoldoende eiwitten beperken je vermogen om spieren te ontwikkelen, volledig van een training te herstellen en je spieren te behouden tijdens het trainen. Dus is jouw doel is om meer spieren op te bouwen, sterker te worden en je percentage lichaamsvet te verlagen? Dan heb je absoluut extra eiwitten uit eersteklas bronnen nodig. Eiwit 85 is een combinatie van hoogwaardige eiwitten, vezels, koolhydraten, aminozuren, vitaminen en mineralen. De samenstelling is speciaal ontwikkeld voor sporters. Dagelijks gebruik van eiwitten kan doelgericht bijdragen aan de groei van spiermassa. Daarnaast speelt het gebruik van eiwitten een rol bij het herstel van spieren na fysieke inspanning. Calcium draagt bij aan het behoud van sterke spieren, vitamine B1 ondersteunt het energieniveau en vitamine C helpt het immuunsysteem. Hierdoor is Eiwit 85 een uitstekende dagelijkse ondersteuning voor sporters.

Hoeveel eiwitten heb je nodig?

De dagelijkse eiwitbehoefte van gezonde niet-sportende volwassenen wordt geschat op 0.9 gram per kg lichaamsgewicht voor mannen en 0.85 gram per kg lichaamsgewicht voor vrouwen. Bij sporters is de eiwitbehoefte door onder andere een grote vetvrije massa en een hogere eiwitomzet verhoogd. In dit geval is de eiwitbehoefte onder meer afhankelijk van het type sport. Enkele richtlijnen: – Duursport: 1.5 – 1.8 gr eiwit per kg lichaamsgewicht per dag. – Intervalsport: 1.5 – 1.8 gr eiwit per kg lichaamsgewicht per dag. – Krachtsport: 1.5 -2.5 gr eiwit per kg lichaamsgewicht per dag. – Duurkrachtsport: 1.5 – 2.0 gr eiwit per kg lichaamsgewicht per dag. Eiwit 85 is licht verteerbaar, past in een cholesterolarm dieet en is een perfecte dagelijkse ondersteuning voor sporters die snel spiermassa willen opbouwen!

 • Draagt bij aan de groei van spiermassa
 • Belangrijke rol bij het behouden van sterke spieren
 • Ondersteunt het energieniveau
 • Helpt het immuunsysteem

Ingredienten

Smaak

Aardbei, Banaan, Chocola, Vanille

Volume

400 gram, 750 gram

Ingredienten

Calcium caseinaat (melk), wei-eiwitconcentraat (melk), ei-eiwit(ei), fructo-oligosachariden, isomaltulose, fructose, aardbei smaakstof, xanthaamgom (verdikkingsmiddel), vitaminen:

13 beoordelingen voor Eiwit 85

 1. Bas

  Veel eiwitten geprobeerd maar deze blijft mijn favoriet. Klontert niet en drinkt goed weg. Werkt zeer goed, dus tevreden met het resultaat.

 2. Jaap

  Deze eiwitten gebruik ik sinds enige tijd en mijn prestaties zijn echt verbeterd Na iedere training probeer ik om binnen een uur de shake te drinken Soms lukt me dat niet Maar dan doe ik het later op de dag Ik voel me uitgeruster en sterker En ik ben ook nog iets afgevallen Maar dat was niet eens de aanleiding om dit product te kopen

 3. Nadine

  Voor mij toch echt de beste eiwitten die er zijn. Smaakt goed maak er heerlijk romige shakes mee! Als je niet kunt kiezen kan ik je garanderen dat de chocoladesmaak echt geweldig is!

 4. Vera

  Ik gebruik deze poeder nu een jaar en ben er zeer tevreden over. Mix’t makkelijk en doet goed zijn werk, ook tijdens je slaap.

 5. Michael

  Heerlijk het klontert niet heb al banaan en chocola gehad allebei top ga nu vanille proberen. Erg tevreden over deze eiwitten.

 6. Chantal

  Ik ben totaal geen zoetekauw maar ik vind de chocolade smaak van deze toch zo lekker! Mix het met half melk half water en het is echt een feest! Merk ook echt dat ik zoveel minder spierpijn heb hierdoor, erg tevreden!

 7. Lisette

  Ik kreeg altijd last van m’n huid door eiwitshakes maar met deze heb ik nergens last van, top kwaliteit als je het mij vraagt!

 8. Dorian van K.

  Eindelijk een eiwitpoeder die niet klontert

 9. Lisa

  Lekker romig van smaak, blij mee!

 10. michael

  heerlijk en kwaliteit

 11. Erik

  Goede eiwitten voor een mooie prijs. Smaak is goed

 12. Helen

  Puur en lekker van smaak,hoef geen bijsmaken van vanille enz. Voldaan na mijn shake en voel me er goed bij na elke sportinspanning

 13. Eva

  Vind de vanille smaak erg lekker! meng het wel met amandelmelk!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *