Vitamine C

(8 klantbeoordelingen)

Voor een sterk immuunsysteem

Vitamine C is een van de bekendste onder de vitamines en nu ook verkrijgbaar in heerlijke Fitshape gummie variant met sinaasappel smaak!

 • Stimuleert het immuunsysteem tijdens en na fysieke inspanning
 • Ondersteunt de vorming van bindweefsel
 • Verhoogt de opname van ijzer en levert een bijdrage als antioxidant
 • Helpt een gebrek aan energie te verminderen
 • De gummies zijn makkelijk te eten en hebben een natuurlijke smaak
 • Vegetarisch, glutenvrij en vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen

14.95

Als u dit product koopt, zult u 15 Punten verdienen!

Veilig bestellen met

Wat is vitamine C?

Vitamine C is een van de bekendste onder de vitamines en heeft een aantal belangrijke functies. Het is een in wateroplosbare vitamine die in de eerste plaats belangrijk is voor een goede weerstand. Het is belangrijk om het hele jaar door voldoende vitamine C binnen te krijgen. Mensen kunnen deze vitamine zelf niet aanmaken. Daarom is het essentieel om voldoende binnen te krijgen via gevarieerde voeding of supplementatie. Wie extra vitamine C wilt naast een gezonde voeding, wordt aangeraden deze aan te vullen met de Fitshape Vitamine gummies.

Lees meer..

Welke gezondheidseffecten heeft deze vitamine?

Vitamine C heeft veel belangrijke gezondheidseffecten. Zo zorgt het zoals eerder benoemd voor een goede weerstand waardoor je minder snel ziek zult worden. Daarnaast ondersteunt het de aanmaak van collageen; een stof die bijdraagt aan een stevige huid en goed is voor botten, tanden en bloedvaten. Het zorgt daarbij voor een goed functionerend zenuwstelsel en draagt bij aan je energievoorziening. Verder is deze vitamine een antioxidant en beschermt je lichaam tegen vrije radicalen. Dit zijn agressieve stoffen die je weefsels en cellen kunnen beschadigen. Roken, stress en een ongezond eetpatroon zijn bekende bronnen van vrije radicalen. Antioxidanten maken deze vrije radicalen onschadelijk en helpen je om gezond te blijven. Als laatste bevordert deze vitamine de opname van ijzer uit je voedsel. Ijzer draagt bij aan de normale vorming van hemoglobine; een eiwit in je rode bloedcellen dat zorgt dat zuurstof naar alle delen van je lichaam wordt vervoerd. Dus nog even kort samengevat, vitamine C zorgt voor:

 • Een goede weerstand, gezond immuunsysteem en energiehuishouding
 • Een goed functionerend zenuwstelsel, een stevige huid en gezonde botten, tanden en bloedvaten
 • Het beschermen tegen vrije radicalen
 • De opname van ijzer uit je voedsel

Hoeveel vitamine C heb ik nodig?

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid die geadviseerd wordt door de gezondheidsraad is 75 mg voor volwassen mannen en vrouwen. De maximale veilige dosis is door de gezondheidsraad vastgesteld op 2000 mg per dag. Je hebt echter niet snel te veel vitamine C. Een overschot aan vitamines zal namelijk met de urine je lichaam verlaten.

Een tekort aan vitamine C kan echter wel veel nadelige gevolgen hebben. Het zorgt in de eerste plaats voor een verminderde weerstand, slechte wondgenezing en minder opbouw van bindweefsel. Ook zorgt het voor vermoeidheid en dus voor vermindering van je algehele gezondheid. Het kan dus verstandig zijn om vitamine C supplementen te gebruiken om te zorgen dat je dagelijks genoeg vitamines binnenkrijgt. Ook kun je ervoor kiezen om een volledige multivitamine te nemen waarmee je alle benodigde vitaminen en mineralen binnenkrijgt.

Wanneer neem ik dit product?

Vitamine C kun je op elk moment van de dag tot je nemen. Het beste kan je echter een vast moment op de dag kiezen, zodat het een terugkerend ritueel wordt en je minder snel een dosis vergeet. Neem daarnaast je vitamines in bij of na een maaltijd. Op deze manier worden de extra vitaminen opgenomen bij de rest van de voeding in je maag waardoor je optimaal gebruik maakt van de interactie met de andere nutriënten die in je voeding zitten. Vaak wordt de ochtend, bij je ontbijt, dan ook gezien als het beste moment van de dag om je vitamine in te nemen.

Vitamine C kopen

Het is dus erg belangrijk om dagelijks genoeg vitamine C binnen te krijgen. Lukt het je niet altijd om voldoende gevarieerd en gezond te eten? Dan wordt het gebruik van een vitamine supplement je zeker aangeraden! De vitamine C gummies van Fitshape zijn bovendien vegetarisch, glutenvrij en vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

 • Stimuleert het immuunsysteem tijdens en na fysieke inspanning
 • Ondersteunt de vorming van bindweefsel
 • Verhoogt de opname van ijzer en levert een bijdrage als antioxidant
 • Helpt een gebrek aan energie te verminderen
 • De gummies zijn makkelijk te eten en hebben een natuurlijke smaak
 • Vegetarisch, glutenvrij en vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen

Ingredienten

Volume

90 gummies

8 beoordelingen voor Vitamine C

 1. Kevin

  Erg makkelijk in te nemen. Ik blijf het kopen, geeft mij wat ik nodig heb.

 2. Alexandra

  Lekkerder en makkelijker dan pillen en noodzakelijk product voor gezond leven!

 3. Stephan

  Ik ben altijd nogal huiverig over supplementen zoals vitamines, ik dacht probeer het een keer. Ervaring… super en meen het ook, was altijd moe en suf. ‘s Ochtends met je ontbijt innemen, is lekker nog ook en heel de dag heb je er profijt van.

 4. Carla

  Top vitamines! heb alles van deze gummie lijn

 5. Serge

  Doet goed zn werk en die gummie smaakt lekker

 6. Linda

  Lekker!

 7. mionee

  deze zijn zoooo lekker, moet uitkijken dat ik niet heel het potje leeg eet haha

 8. stijn

  altijd als ik verkouden ben neem ik extra vitamine c en deze zijn zeker geen straf om te nemen

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *