Pre-workout Supplementen

Pre-workout Supplementen, wat doet het voor je?

Vandaag gaan we het eens hebben over onze pre-workout supplementen. Vaak denken sporters dat alleen echte fitness fanaten gebruik maken van een pre-workout, maar wij hebben ze voor elke sporter in ons assortiment.

Het nut van een pre-workout supplement

Het kan zijn dat je een zware dag op werk hebt gehad en je eigenlijk iets te moe bent om nog te sporten. Je motivatie is ver te zoeken en je hebt ook geen concentratie tijdens het trainen. Dan is een pre-workout een heel goed en effectief supplement. Je houdt net wat meer focus en concentratie en het geeft je net even wat meer kracht en die ‘boost’ voor wat extra energie.

Het stelt je in staat om net wat harder te trainen, de laatste sprintjes of reps eruit te persen en om gedurende je training goed geconcentreerd te blijven.

Tijdens een training zijn deze 3 aspecten dan ook heel erg belangrijk. Kracht, Energie, Focus (en die extra boost). Als je een heftige pre-workout neemt dan begint je lichaam vaak te tintelen, maar bij onze supplementen gebeurt dat niet. De supplementen van Fitshape zijn van natuurlijke basis en geven jou de juiste effecten.

Waar moet je op letten bij een (goede) pre-workout?

De alledaagse gebruiker zal wellicht niet thuis zijn in de ingrediënten van pre workouts. Daarom zullen wij kort toelichten welke ingrediënten een ‘goede’ pre-workout vormen. Heel veel pre-workouts bevatten stoffen die niet per definitie bewezen effectief zijn, of juist wel effectief zijn maar te weinig van deze werkzame stof bevatten.

GUARANA

Als je gaat trainen wil je lekker hard gaan en niet snel vermoeiend raken. Daarnaast is het natuurlijk ook super als je niet met een half getraind gevoel naar huis gaat. De stof die voor de meeste energie zorgt in onze pre-workouts is een variant van cafeïne, genaamd Guarana. Guarana is een natuurlijke vorm van cafeïne dat wordt gewonnen uit de zaadjes van de plant Paullinia Cupana. Guarana is een uitstekend middel voor meer energie om je uithoudingsvermogen en prestaties te verbeteren en om je concentratievermogen te verhogen.

Wij hebben twee producten in ons assortiment die je voor je training kan nemen als pre-workout:

Liquid boost

Liquid Boost is een energieproduct dat Guarana bevat, dat krachtige kruid uit Brazilië die jou een natuurlijke energieboost geeft. Elke ampul bevat maar liefst 80mg Guarana en verbetert zowel je concentratie als je prestaties.

Boost-Gel

Een kant-en-klare gel met dezelfde eigenschappen als de Liquid boost maar dan met de toevoeging van koolhydraten en Guarana. Voor net dat beetje extra als je bijvoorbeeld een hele lange training voor de boeg hebt!

Tips voor pre workouts

Als laatste nog een paar handige tips. Want wanneer neem je nou eigenlijk je pre-workout? Je kan deze het beste 20 minuten voor je training nemen. Als je een maaltijd hebt gegeten met veel koolhydraten of vetten en daarna nog een pre-workout inneemt, zal dit de werking vertragen en verminderen. Als het kan neem je de pre-workout dus op een zo leeg mogelijke maag.

Bekijk vooral het uitgebreide assortiment aan energiesupplementen die jou kunnen helpen om je training naar het volgende level te tillen!

You May Also Like…

De beste afvaltips!

De beste afvaltips!

Hoe kun je afvallen en lekker blijven eten? De afvaltips van Fitshape. Iedereen heeft wel eens dat gevoel van 'hoe fijn zou het zijn om net even een paar kilo lichter te zijn'. Je broek zit net wat minder strak en je hebt gewoon net wat meer energie. Alleen heel veel...

Hoeveel eiwit heb je nodig om spiermassa te stimuleren?

Hoeveel eiwit heb je nodig om spiermassa te stimuleren?

Eiwitten om Spiermassa te Stimuleren Of je nou fanatiek in de sportschool sport, of een fanatieke voetballer bent. We weten allemaal dat eiwitten belangrijk zijn om spierherstel en groei te maximaliseren. Maar hoeveel eiwit heb je exact nodig om spiermassa te...

Duursport supplementen: welke supplementen zijn het beste?

Duursport supplementen: welke supplementen zijn het beste?

Supplementen voor tijdens je duursport Fitshape biedt met het assortiment niet alleen supplementen aan voor krachtsporters maar ook voor duursporters. Wij krijgen vaak de vraag welke supplementen nou bij duursport passen. In dit artikel lichten wij een paar producten...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *