• Hoge kwaliteit
 • Gebruikt door topatleten
 • Veilig betalen
 • Gratis bezorging vanaf €35

Elderberry

(3 klantbeoordelingen)

17.50

Vlierbes extract (elderberry) wordt al eeuwenlang gebruikt om het immuunsysteem te ondersteunen. Vlierbessen bevatten onder meer antioxidanten en vitamine C. De elderyberry gummies van Fitshape bevatten 100 mg Black Elderberry.

 • Heerlijk met een natuurlijke smaak
 • De gummies zijn makkelijk in te nemen
 • Ze zijn vegetarisch en glutenvrij
 • Vrij van kunstmatige kleur en smaakstoff
 • Levert een bijdrage als anti-oxydant
 • Ondersteunt het immuunsysteem
 • Ondersteunt het energieniveau
 • Hoge kwaliteit
 • Gebruikt door topatleten
 • Gratis bezorging vanaf €35
Categorieën: ,

WAT IS ELDERBERRY?

Elderberry (vlierbes) speelt een belangrijke rol bij het opbouwen en behouden van je immuunsysteem en om gezond de winter door te komen. De stoffen in elderberry helpen goed tegen verkoudheid, keelpijn, koorts en griep.

Elderberry's zitten bomvol gezonde vitamines en mineralen. De hoge dosis vitamine C alleen al zal je weerstand ondersteunen. Deze vlierbes bevat daarnaast ook nog verschillende antioxidanten zoals anthocyaninen, carotenoïden en bio-flavonoïden. Voeg daar de hoeveelheid vitamine A en B aan toe die deze kleine besjes bevat en je hebt een hele bijzondere bes in handen.

Deze voedingstoffen geven elderberry de krachtige effecten. Onderzoek heeft aangetoond dat elderberry 10 stammen van het griepvirus kan deactiveren en de hersteltijd kan versnellen. Ook is elderberry goed voor de bloedvaten omdat het cholesterol verlagend is. Elderberry is dus rijk aan belangrijke antioxidanten en onmisbaar voor een goede weerstand!

WAAROM ELDERBERRY SUPPLEMENTATIE?

Iedere dag komen we in aanraking met virussen, bacteriën en schimmels. Je lichaam heeft daarvoor een afweermechanisme ontwikkeld, je immuunsysteem. Dit gebeurt al wanneer je nog als baby veilig in de buik van je moeder zit. Je weerstand en je immuunsysteem zorgen dan al voor bescherming tegen "indringers" van buitenaf.

Meestal werkt je weerstand erg goed, maar er zijn situaties waarbij dat niet zo is. Bekende factoren die je weerstand kunnen beïnvloeden zijn slaapgebrek, stress, slechte hygiëne en ongezond eten. Wanneer je afweer verzwakt dan is je lichaam kwetsbaarder voor invloeden van buitenaf. Een goede weerstand begint bij een goede hygiëne (zoals je handen wassen), voldoende slaap in een frisse slaapkamer en gezond eten. Daarnaast kun jij je weerstand en je immuunsysteem ondersteunen met een voedingssupplement dat elderberry bevat.

De zwarte elderberry is een vruchtje dat we allemaal kennen, vaak zelfs uit de eigen achtertuin: de Sambucus Nigra. In de lente verschijnen geurige, witgele bloemschermen en in september rijpen trossen glanzende, zwarte paarse bessen. De elderberry heeft een rijke geschiedenis. Zo schreef Hippocrates (400 v. Chr.) er al over en is er zelfs informatie over deze vlierbes gevonden bij de oude Egyptenaren. Ook de Grieken namen het mee tijdens veldslagen voor het immuunsysteem van hun leger. Veel van onze overgrootmoeders maakten in het najaar siroop van vlierbessen om in de winter te gebruiken om je weerstand op peil te houden.

Wanneer neem ik dit product in?

Elderberry Gummies kun je op elk moment van de dag tot je nemen. Het beste kan je echter een vast moment op de dag kiezen, zodat het een terugkerend ritueel wordt en je minder snel een dosis vergeet. Neem je Elderberry gummies in bij of na een maaltijd. Op deze manier worden de extra vitaminen en mineralen opgenomen bij de rest van de voeding in je maag waardoor je optimaal gebruik maakt van de interactie met de andere nutriënten die in je voeding zitten. Vaak wordt de ochtend, bij je ontbijt, dan ook gezien als het beste moment van de dag om je Elderberry in te nemen.

ELDERBERRY KOPEN

Fitshape Elderberry Gummies worden gebruikt ter ondersteuning van de luchtwegen en de weerstand. Vlierbes extract (elderberry) wordt al eeuwenlang gebruikt om het immuunsysteem te stimuleren. Ook wordt de vlierbes in veel landen in voedsel of drank verwerkt om de luchtwegen te verzachten. Vlierbessen bevatten onder meer antioxidanten en vitamine C. De Elderyberry gummies van Fitshape bevatten maar liefst 100 mg zuivere Black Elderberry.

 • Heerlijk met een natuurlijke smaak
 • De gummies zijn makkelijk in te nemen
 • Vegetarisch en glutenvrij
 • Vrij van kunstmatige kleur en smaakstoffen
 • Krachtige antioxidant
 • Stimuleert het immuunsysteem
 • Verzachtende invloed op de luchtwegen

Ingredienten

Volume

Hair-skin-nails Gummies van Fitshape zijn makkelijk én lekker! Met slechts 2 gummies per dag neem jij deze beauty gummie! De gummies bevatten een hoge dosering biotine (6000 mcg) voor huid, haren en nagels en daarnaast ook andere ingrediënten voor de huid, zoals vitamine A, vitamine C, zink en selenium voor de haren en nagels. De gummie heeft een heerlijke passievrucht maak, waardoor het innemen van dit supplement als plezierig wordt ervaren.

Ben je druk of altijd onderweg? Geen probleem! Er hoeft geen water aan te pas te komen, alleen even kauwen, net als een snoepje. Superhandig dus!

waarom hair-skin-nails
Op zoek naar hoge kwaliteit supplementen die hoog scoren op het gebied van gebruiksgemak? Ga voor Fitshape Gummies! Deze producten smaken als een snoepje, maar bevatten een effectieve dosering vitaminen zoals je van ons gewend bent. Bij het innemen van de gummies heb je geen water nodig. Het zijn net snoepjes, gewoon kauwen en klaar. Hair-skin-nails gummies ondersteunen je haar, huid en nagels. Het is een supplement gericht op beauty en makkelijk in gebruik! Vitamine A, biotine, jodium en zink voeden en verzorgen de huid van binnenuit. Vitamine C is van belang voor de aanmaak van collageen. Selenium en zink zijn, net als biotine, van belang voor sterk, glanzend haar en zijn ook goed voor de nagels.

Dosering

Fitshape Gummies zijn hoog gedoseerd. Met een dagdosering van 2 gummies per dag kom je in de meeste gevallen aan 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Precies wat jij nodig hebt als aanvulling op de gezonde voeding dus! De natuurlijke kleuren van de gummies worden donkerder na verloop van tijd. Dit betekent niet dat de potentie van het product minder wordt. Neem niet meer dan de aanbevolen dagdosering. Zwanger of moeders die borstvoeding geven of personen met een bekende medische aandoening moeten een arts raadplegen voordat ze dit voedingssupplement nemen. Allergenen waarschuwing: bevat vis (tilapia) en boomnoten (kokos).

Wat is Omega + DHA?

Omega vetzuren zijn ‘goede’ meervoudig onverzadigde vetzuren. Omega vetzuren worden aangeraden voor een gezonde voeding omdat ze beschermen tegen hart- en vaatziekten en goed zijn voor de ogen en hersenen. Ook voor zwangere vrouwen wordt het eten van vis en het visvetzuur DHA tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding aangeraden. Ze zijn gegarandeerd vrij van onzuiverheden en zware metalen en rijk aan de essentiële vetzuren docosahexaeenzuur (DHA) en eicosapentaeenzuur (EPA). De gummies van Fitshape leveren een hoogwaardige hoeveelheid omega 3, 6 en 9 per portie en bevatten extra toegevoegde DHA vetzuren.

Lees meer..

Waarom Omega + DHA gummies?

Omega3 wordt als essentieel vetzuur aangeduid omdat het niet door het lichaam zelf aangemaakt kan worden. Je dient het dus binnen te krijgen via je voeding en/of supplementen. Tenzij je grote hoeveelheden vis eet, is het waarschijnlijk dat je niet voldoende vetzuren binnenkrijgt. Daarom wordt het aangeraden om een kwalitatief goede omega te gebruiken, zoals deze gummies van Fitshape, welke zuivere omega 3, 6 en 9 bevat. Het gebruik van omega biedt een breed scala aan voordelen voor de gezondheid en prestaties: van het remmen van gewrichtsontstekingen tot een betere gezondheid van de hersenen. Ook is het belangrijk voor de prestaties van je hart- en bloedvaten.

De Gezondheidsraad adviseert volwassenen om per dag 200 milligram omega 3-vetzuren uit vette vis binnen te krijgen. Voor veel mensen is dit echter niet elke week haalbaar. Het is dan verstandig om je vetzuren aan te vullen door de lekkere Omega + DHA gummies.

Wanneer neem ik dit product in?

De gummies kun je op elk moment van de dag tot je nemen. Het beste kan je echter een vast moment op de dag kiezen, zodat het een terugkerend ritueel wordt en je minder snel een dosis vergeet. Neem je gummies in bij of na een maaltijd. Op deze manier worden de vetzuren opgenomen bij de rest van de voeding in je maag waardoor je optimaal gebruik maakt van de interactie met de andere nutriënten die in je voeding zitten. Vaak wordt de ochtend, bij je ontbijt, dan ook gezien als het beste moment van de dag om je gummies in te nemen.

Omega + DHA Gummies Kopen

Onze Omega + DHA gummies zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en uiteraard vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Ze zijn geheel vegetarisch, glutenvrij en ontwikkeld volgens de hoogste kwaliteitseisen! De gummies hebben een heerlijke smaak en zijn makkelijk in te nemen.

 • Optimale bron van essentiële vetzuren
 • Grote concentratie DHA
 • Uiteenlopende voordelen voor gezondheid en prestaties
 • Vegetarisch, glutenvrij en vrij van geur- en smaakstoffen
 • Lekkere smaak

Wat zijn vezels?

Je hebt vast weleens iemand horen zeggen dat belangrijk is om vezelrijke voeding te eten. Maar waarom precies? Voedingsvezels (vezels) zijn hartstikke belangrijk voor je gezondheid! Ze dragen bij aan een goede spijsvertering, een verzadigd gevoel na het eten en verminderen het risico op hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en darmkanker.

In groente, fruit, aardappelen, volkorenbrood, ontbijtgranen, peulvruchten en noten zitten veel voedingsvezels. Per dag wordt geadviseerd zo’n 30 tot 40 gram voedingsvezels te eten. Omdat er veel verschillende typen vezels zijn met elk hun eigen goede eigenschappen, is het belangrijk om vezels uit verschillende type voedingsmiddelen te eten.

Lees meer..

Waarom Vezelcomplex Gummies?

Vezelrijke gummies dragen bij aan een grotere vezelinname. Het bevat de krachtige witlofwortel vezels. Deze plantaardige vezels stimuleren de stoelgang en dragen bij aan een snellere darmpassage. Vezels zijn gezond en belangrijk. Zorg er daarom voor dat je dagelijks minimaal 6 gram aan vezels binnenkrijgt. Vanaf deze hoeveelheid hebben vezels pas een gunstige invloed op de stoelgang, maar meer is beter. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid ligt op 30 – 40 gram vezels per dag. Ongeveer 90% van de Nederlanders krijgt dagelijks te weinig vezels binnen. Eet je weinig volkoren producten of onvoldoende zaden, noten of groente en fruit? Kies dan voor wat extra aanvulling met de Vezelrijke gummies.

Wanneer neem ik dit product in?

Vezelcomplex gummies kun je op elk moment van de dag tot je nemen. Het beste kan je echter een vast moment op de dag kiezen, zodat het een terugkerend ritueel wordt en je minder snel een dosis vergeet. Neem je vezelrijke gummies in bij of na een maaltijd. Op deze manier worden de extra vitaminen en mineralen opgenomen bij de rest van de voeding in je maag waardoor je optimaal gebruik maakt van de interactie met de andere nutriënten die in je voeding zitten. Vaak wordt de ochtend, bij je ontbijt, dan ook gezien als het beste moment van de dag om je gummies in te nemen.

Vezelcomplex Gummies Kopen

De Fitshape Vezelcomplex Gummies bevatten 5 gram voedingsvezels per portie (3 gummies) en leveren daarmee een goede bijdrage aan je vezel inname. Dit zorgt ervoor dat je voldoende vezels binnenkrijgt waardoor je darmfunctie wordt gestimuleerd en je stoelgang wordt verbeterd. De vezelrijk gummies kunnen als aanvulling op de dagelijkse voeding gebruikt worden, maar passen ook goed in een dieet. Zo helpen ze je om een regelmatige en gezonde stoelgang te behouden.

 • Goed voor spijsvertering en stoelgang
 • Heerlijk met een natuurlijke smaak
 • De gummies zijn makkelijk te eten
 • Vegetarisch, glutenvrij en vrij van kleur- en smaakstoffen
Winkelwagen
Je winkelwagen is leeg